Mindhárom mérkőzését fölényes nyerte U14-es csapatunk a megyei bajnokság nyitófordulójában!

Elkezdődtek az U14-es megyei bajnokság küzdelmei is, melyek klubunk műfüves pályáján kerülnek lebonyolításra minden szerdán. A regionális bajnokság mellett kiváló játéklehetőség ez mindenkinek, illetve U13-as csapatunk tagjai is idősebb gyerekek ellen szerezhetnek mérkőzés rutint.

Mérkőzéseink:

FC Nagykanizsa – Szepetnek  9-0

FC Nagykanizsa – Kiskanizsa 3-0

FC Nagykanizsa – Zalakomár 4-0

Mérkőzéseken szerepeltek:  Tizedes K., Richter M., Erdei M., Mikler P., Szilárd Z., Varga B., Farkas D., Szmodics P., Krénusz M., Szabó B., Tóth G., Márfi B., Lovrek D., Varga P.,

Bene Gábor Vezetőedző: Ezek a megyei meccsek arról szólnak, hogy játékosaink mennyire tudnak alkalmazkodni a védekezőbb felfogású, gyengébb képességű csapatok játékához, mennyire tudunk koncentráltan és alázatosan futballozni. A támadójátékot lehet gyakorolni, láttam nagyon sok szép megoldást, kombinatív játékot, de még mindig hiányolom a játékunkból a tempót, illetve azt a fajta tudatosságot, amit előbb utóbb szeretnék viszontlátni tőlük. Örömteli, hogy U13-as fiataljaink is sok játékpercet tudtak a pályán tölteni. A szerdai megyei mérkőzések illeszkednek a heti felkészülésünk ritmusába, összességében elégedett vagyok és gratulálok a csapatomnak!

Gólszerzők:  Richter M. 2, Szilárd Z. 2, Krénusz M. 2, Varga B. 4, Farkas D. 2, Lovrek D., Marfi B. 3

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#