Gombos Zsolt vezetőedző értékelése a hétvégi bajnoki mérkőzésről

2018-04-16 Off By Németh Ferenc

Nagykanizsa (1.) – Kaposi International Transport Csács-NSE (3.) 5-2 (2-2) Részletekért kattintson a bővebben gombra.Az első félidőben akadozott a játékunk, sok hibával játszottunk. Úgy éreztem a mérkőzés után, hogy a játékosok zöme úgy lépett pályára, hogy biztos a győzelem, hiszen meggyengült a riválisunk, vagy egyszerűen a hirtelen jött meleg lepte meg a csapatot. A második játékrészben magasabb sebességfokozatra kapcsoltunk, rájöttek a fiúk, hogy ezzel a teljesítménnyel nem lehet mérkőzést nyerni és a hőmérséklet is pár fokot csökkent.
A cserejátékosok jól szálltak be a játékba, viszont több meghatározó tudású játékos átlag alatti teljesítményt nyújtott.
Példaértékűnek tartom a csácsi játékosok hozzáállását, remek sportemberek és természetesen megemlíteném a mérkőzés legszebb pillanatát, Sebők Józsi barátom pazar kapáslövés-gólját, amit ritkán látni ezen a szinten és magasabb osztályban is.
Sűrű program áll előttünk, hiszen 10 nap alatt 4 tétmérkőzést játszunk. Ebbe beletartozik az április 26-án, csütörtökön 17:00-kor kezdődő Magyar Amatőr Kupa döntő, ami a Hidegkuti Nándor Stadionban (MTK) kerül megrendezésre. A DVTK – FTC Női Magyar Kupa döntő előtt lépünk pályára, a tv a mi mérkőzésünket csak felvételről adja le.
Ez egy jó erőfelmérő lesz, nem beszélve arról, hogy közel 2000 amatőr csapat közül lehetünk a legjobbak.
A mérkőzésre az egyesületünk szervez buszt. A belépés ingyenes. Információm szerint az ellenfelet közel 400 szurkoló kíséri el, ezért kérjük minél többen buzdítsák csapatunkat.