Gombos Zsolt tájékoztatója!

2018-06-21 Off By Németh Ferenc

Három év után elhagyom az egyesületet. Nem terveztem. Sőt, felvettem a kapcsolatot kanizsai kötődésű NB-s játékosokkal, mert szerettem volna a csapatomban tudni őket.
Sajnálom azokat a nagykanizsai fiúkat, akikkel ha rövid ideig is, de együtt dolgozhattam, de úgy mértem fel, hogy nem tudnak segíteni céljaink elérésében.
Hozhattam volna más döntést is (érzelmi alapon), de próbáltam racionálisan gondolkodni. Olyan játékosokra volt szükségem, akik minden edzésen ott vannak, fegyelmezettek és sikerre éhesek.
Így döntöttem, sajnálom ha ezzel a srácokat és sok szurkolót megbántottam.
Azt is szeretném nyomatékosítani, hogy függetlenül a szülővárosomtól csak egy cél lebegett előttem 2015 áprilisa óta, hogy Nagykanizsán a felnőtt csapatnál és az utánpótlásban eredményes munkát végezzek.
Kanizsa volt a második otthonom, minden nap reggeltől-estig itt voltam.
Hétfőn este kaptam egy hívást Sallói Istvántól, elmondta nagyvonalakban, hogy mi a terv Zalaegerszegen és ebben milyen szerepet szánnak nekem.
Másnap találkoztam vele és Nagy Tamás vezetőedzővel. Csaknem két órás szakmai beszélgetés után úgy váltunk el, hogy átgondolom és estig választ adok.
Természetesen erről a beszélgetésről tájékoztattam az elnök urat.
Döntöttem, ami rendkívül nehéz volt, hiszen három éves eredményes munkát és ezt a remek Csapatot elhagyni rendkívül fájó érzés.
De ismét próbáltam racionális döntést hozni.
Aki igazán ismer tudja, hogy fanatikus vagyok, mindenem a foci. A döntésem legfőbb oka a szakmai fejlődésem. Egy nagymúltú profi klubbnál dolgozhatok tapasztalt szakemberekkel.
Szeretném megköszönni a szurkolóknak azt, hogy kitartottak a csapat mellett és buzdították a csapatot hétről-hétre, fantasztikus élményekben lehetett részünk hála nektek.
Arra kérlek benneteket, hogy tovább segítsetek ezt a szerethető csapatot. Nélkületek nem ment volna.
Köszönetet szeretnék mondani a vezetőségnek, hogy megadták a lehetőséget és bíztak bennem, bennünk.
Köszönöm a közvetlen munkatársaimnak, hogy segítették a munkámat és mellettem álltak a nehéz időszakokban is.
Köszönöm az utánpótlásedzőimnen a hozzáállásukat és a remek munkájukat és nem utolsó sorban a Csapatnak és a stábnak azt, hogy megértették mit akarunk és teljes mértékben mindenki beletette a maga részét a munkába.
Sok kanizsai embert ismertem meg, sokatokhoz közel kerültem, ami nagyon jó érzés és ez így is marad.

Sok sikert kívánok Nagykanizsának!
Gombos Zsolt