Gyirmót SE – FC Nagykanizsa U15

2018-08-27 Off By Németh Ferenc

Ifjovics Ferenc értékelése az idei első bajnoki mérkőzésről
Részletekért kattintson a bővebben gombra.

Gyirmót SE – FC Nagykanizsa 9:0 (7:0)

Az bajnokság első mérkőzésén Gyirmótra látogattunk, akik a tavalyi U14-s bajnokságot megnyerték. Így nagyon nehéz mérkőzés elé néztünk!
Helyzetünket tovább nehezitette, hogy 3 játékosunk is kieset a mai keretből, Bános L, sérülés, Hompó Á, betegség, Lautner P, viszont fegyelmezetlenség miatt (elaludt) maradt távol!
A hazaiak már a mérkőzés elején a tudtunkra adták, hogy a mai napon nem sok esélyt adnak nekünk,rögtön letámadtak bennünket,nem is akárhogyan a két belső védő kivételével az egész csapatuk agresszív, gyors letámadással zavartak meg minket a labdakihozataloknál.
3-4 passzig tudtuk birrtokolni a labdát, a fizikálisan erősebb, nagyobb játéktudásssal rendelkező Gyirmótiak ellen,akik a labdaszerzésük után gyors, pontos passzokkal, szélre kivitt labdákkal, beszoritottak bennünket a kapunk elé,csak idő kérdése volt, hogy mikor fognak gólt szerezni.
Hősiesen, fegyelmezetten védekeztünk és a kapusunk is állta a sarat a lövéseknél, fejeseknél, beadásoknál! 11 percig birtuk a nyomást, ekkor született az első gól.
Továbbra is a hazaiak vezették a támadasaikat, de valakinek mindig sikerül közbeléni, vagy a kapusunk háritott több izben is bravurral!
30 percig birtuk a nagy nyomást a 3. gól után szétestünk, teljesen elbizonytalanodtunk és 10 perc alatt 5 gólt kaptunk a félidő 0-7.
A félidőben próbáltam felrázn i a csapatot, hogy elkerüljük a katasztrófális vereséget, próbáltam lelket önteni a csapatba, mert nagyon el voltunk kenödve.
Ez némiképp sikerült, a hazaiak is egy kicsit elkényelmesedtek, így tartottuk ar eredményt.
Mind a 4 cserejátékosnak lehetőséget adtam a félidőben 2, a 2 félidőben a másik kettő is lehetőséget kapott!
A végére ujabb két gólt lőttek még a gyirmótiak, igy 9-0 lett a vége!!
Egy lehetőségünk adódott a mérkőzés során és talán, ha négyszer – ötször  tudtuk átlépni labdával a félpályát!