Győzelem a tavaszi nyitómeccsen

2019-03-04 Off By Németh Ferenc


Az NB III. Nyugati csoportjának 17. fordulójában a nyolcadik helyen álló ESK Ménfőcsanak csapatához látogattunk. Várakozásnak megfelelően csapatunk mindent megtett a győzelemért, így az 5. percben Major Máté egy balról érkező beadást fejjel továbbított a kapuba. A hazaik több helyzetet kialakítottak, de csak a kapufáig jutottak. Majd jött a második félidő, ahol a 71. percben egy rosszul haza adott labdára csapott le Vittman Ádám így az állás már 2-0 volt a Nagykanizsának.
Aztán a mérkőzés 79. percétől a 85. percig megfordult, a hazai csapat megfordította a mérkőzést Böcskey, Visy és Serfőző találatával, de itt még nem volt vége a mérkőzésnek a 89. percben a félpálya jobb oldaláról végezhettünk el egy szabadrúgást amit sikerült lecsúsztatni a hosszún érkező Major Máténak,aki a kapus lába közt rúgta el a labdát 3-3. A játékvezető 3 perces hosszabbítást mutatott fel, ennek köszönhetően a 91. percben egy távolról kapura lőtt labda pattant ki a kapusról, ami Vittman Ádám elé pattant aki kihasználta a helyzetet és a kapuba lőtt 3-4.
Így egy eléggé fordulatos mérkőzést sikerült megnyernie az FC Nagykanizsának és fontos három ponttal gazdagodott!

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/49/0/18956/17/1348218.html

Edzői értékelés hamarosan..

Vasárnap folyatódik a bajnokság, 14:30-kor a III. Kerület TVE látogat az olajbányász stadionba! Bővebb információ később!

Foto: ESK Ménfőcsanak foci