Utánpótlás eredmények

2019-03-04 Off By Németh Ferenc

Utánpótlás csapatainkból az U14 és az U15 a Gyirmót SE Győr csapatát fogadták,az U19 és az U17 szintén a Gyirmót ellen folytatta a bajnokságot.


U19-s csapatunk Gyirmótra látogatott ahol 4-1-s vereséget szenvedett. Csapatunk gólszerzője: Fadgyas Roland


U17-s csapatunk 0-0-ás félidő után, 2-0-ra kapott ki Gyirmóton.

A mérkőzést az U17-s csapat vezetőedzője Visnovics László értékelte:

“A tavasz szezon első fordulójában hozzánk hasonló képeségekkel rendelkező csapat vendégei voltunk. A mérkőzésen támadásban és védekezésben a 4-4-1-es rendszerben játszottunk. A szűkős keretünkből Schmidt és Dobri sérült, Koller Gergő pedig nem rendelkezett sport orvosi engedéllyel. Szerencsénkre a hazaiak is csak tiz játékossal tudták a mérkőzést elkezdeni, mert náluk is sok a sérült és a beteg gyerek. Mindkét csapat támadólag lépett fel és labdabesztés zárt védekezésre fordított nagy energiákat. Próbáltuk játékunkat játszani, de a támadóharmadban nem tudtunk jó megoldásokat választani. Az utolsó passzok, átvételek vagy a meg nem értésből adódóan nem tudtunk igazi gólhelyztet ki dolgozni. A hibák ellenére a féldiő nagyobb részében a mi akaratunk érvényesült, de az előbb említett okok miatt nem tudtunk előnyt szerezni. Szünet után egy nagy védelmi hibából hátrányba kerültünk. A bekapott gól után megrázta magát a csapat és helyzeteket tudtunk kialakítani, de a befejézes pontatlanra sikerület.A második bekapott gól után is volt lehetőségünk, de a sajnos még a százszázalékos helyzetből sem sikerült eltalálni a kaput. A csapatból Szabó B., Gerencsér és Póczak nyújtott az átlagnál kicsit többet. Többen a jó megoldások mellett bosszantó hibákat követtek el!”


U15 FC Nagykanizsa – Gyirmót SE Győr 0-5


U15-s edzőnk, Ifjovics Ferenc értékelése a mérkőzésről:

“A mai mérkőzésen a tabellát vezető, a csoport legjobb csapatát láttuk vendégül a füves edzőpályán! Ahogy számítottunk rá a vendégek gyorsan átvették a játék irányítását és beszorítottak bennünket. Taktikus és fegyelmezett játékkal a területek leszűkítésével magabiztosan védekeztünk. Az ellenfél csak a szögletekből tudott veszélyt kialakítani a kapunk előtt. A 26 percben aztán egy bal oldali beívelésnél Hompó lemaradt a csatárról, aki 10 méterről a kapunkba lőtt. Tovább nyomtak a vendégek, ennek ellenére a 40 percben Bános léphetett ki a védők között, de gyengén a kapus kezébe lőtt! A 2. félidő elején a két középső védőnk gyámoltalansága miatt kilépett a center és a kapuba lőtt!! Minden mindegy alapon próbáltunk feljebb jönni, a szépítés reményében, kevés sikerrel, hisz egy kényszerű csere miatt tovább gyengültünk,  már két U14-es játékos is a pályán volt és a védelmünk is megbomlott! Ezt a zavart a vendégek két gyors góllal büntették, evvel el is ment a mérkőzés! 0-4 volt még egy nagy lehetőségünk, de a 10 méteres előnnyel induló Tubolyt útólérték a vendég védők, így odalett a lehetőségünk a gólszerzésre. Az utolsó utáni percben egy szöglet után a fegyelmezetlenségünkből újabb gólt kaptunk!! Magabiztos és megérdemelt győzelmet szerzet a bajnokesélyes Gyirmót.
Negatívumok: Határozatlan, megilletődött játék, amihez nagymértékben hozzájárult a csapat erőnléti állapota!!
Pozitívumok: Fegyelmezett játék, amíg erővel és koncentrációval bírtuk!”


U14 FC Nagykanizsa – Gyirmót SE Győr 0-2


Az U7-től az U11-s korosztályig teremtornát rendeztek hétvégén Ausztriában, ahol az U7-es csapat szombaton az első helyen végzett Király László és Király Endre vezetésével.
Lukács István csapata az U9 a harmadik helyen zárta a tornát, az U10-s csapat Kelemen Attilával az első helyet szerezték meg. Majd vasárnap az U11-s korosztály Visnovics Istvánnal az első helyen zárták a teremtornát!


Az U7-s csapat eredményei, játékosai és gólszerzői:
USV Dechantskirchen-FC Nagykanizsa 0:6 (Horváth N 4, Rodek G, Traub Á)
USC Schaffern-FC Nagykanizsa 0:3 (Rodek G, Traub Á, Németh D)
FC Pinggau-Friedberg “A”-FC Nagykanizsa 0:7 (Horváth N 3, Rodek G 2, Traub Á, Németh D)
Elődöntő: FC Pinggau-Friedberg “B”-FC Nagykanizsa 0:2 (Rodek G, Traub Á)
Döntő: Kőszeg FC-FC Nagykanizsa 0:3 (Rodek G 2, Traub Á)
Csapatunk tagjai voltak: Farkás Ádám, Bedő-Miháczi Illés (kapusok) Magyaródi Hunor, Huszár Ákos, Láng Levente, Rodek Goran, Traub Ádám, Péntek Dávid, Horváth Noel, Németh Dominik

Néhány fotó a teremtornán résztvevő csapatainkról!