Első hazai vereség a Puskás Akadémia csapata ellen

2019-04-08 Off By Németh Ferenc

2019.04.07 16:00 órakor hazai pályán fogadtuk a Puskás Akadémia második számú csapatát. A tabella 5. helyén álló Felcsútiak csak 4 ponttal voltak előttünk a tabellán.

Az első félidő elején csapatunk már a harmadik percben helyzetbe került Vittman révén, de tekerését a kapus hárította. Majd nem sokkal később Vajda ugratta Lőrinczet, aki a védő mellett eltolva a kapu melle tekert. Ez után éledezett a Puskás, az első félidő felénél Horváth kapusnak kellett bemutatni egy szép bravúrt 5 méterről. Majd utána ismét a kanizsaiak támadtak tovább, szögletből először Szabó, szabadrúgásból Vittman fejelhetett a kapu bal oldalába, de Szabó fejesénél a védők a gólvonalról fejelték ki a labdát, Vittman fejesénél pedig a kapus bravúrra védett.

A második félidőben Vajda helyett, Hetesi érkezett a pályára. A mérkőzés 48. percében csapatunk pontrúgást végzett el,de a hosszúra vissza fejelt labdára sajnos nem érkezett kanizsai játékos, ennek köszönhetően Osváth révén kontrát vezethetett a vendég csapat. A pálya közepéről próbálták Tamást kiugratni,de a labdára Horváth és Pál is érkezett,ekkora még úgy tűnt, hogy megakadályozzuk a támadást, de egy rossz labdaérintésből Tamás elé pattant a labda, aki az üres kapuba passzolt 0-1.
Csapatunkat megrázta a bekapott gól, beadásokkal próbálkoztunk, de sajnos a kapus résen volt, vagy pontatlanul adtunk be. A mérkőzés vége felé Hetesinek volt még egy veszélyes lövése, de a kapus a szögletre ütötte a labdát,így maradt a 0-1-es végeredmény. A mérkőzésen itt-ott akadtak nagy lehetőségek,de sajnos az egyéni hibát kihasználva a Puskás Akadémia csapata elvitte Kanizsáról idén hazai pályán először a három pontot. A mérkőzés egy igazságos döntetlent érdemelt volna.

Kép pfla.hu