Győzelem az utolsó hazai mérkőzésen

2019-05-27 Off By Németh Ferenc

2019.05.26-n vasárnap a Csepel csapatát fogadtuk a 29. fordulóban. Csapatunk az utolsó hazai mérkőzését játszotta a 2018-2019-s szezonban.
A 6. helyről vártuk a mérkőzést, míg a csepeli csapat a 15. helyet foglalta el a tabellán.

A mérkőzés előtt is jó hangulat volt stadionunkban, hisz a 20 és 25 éves korábbi kanizsai játékosokat köszöntötték akik az NB1-s osztályig jutottak!
Ennek hangulatában remek szurkolás mellett kezdődhetett a mérkőzés, először a vendégek akarta érvényesült, leginkább nagy bedobásokból és szögletekből próbáltak veszélyt kialakítani a kapunk előtt, de védőink és kapusunk helyt álltak. Az első félidő 36. percében csapatunk megszerezte a vezetést, Béli Milán révén, aki 16 méterről lőtt a kapu bal oldalába. 1-0. A második félidőben a vendégek nyíltabban játszottak, így sikerült helyzeteket kialakítanunk, de sajnos ezeket nem sikerült gólra váltanunk, a csepeli csapat legnagyobb helyzetét is mi hoztuk össze, egy hazai játékos fejéről csúszott tovább a labda kapunkra, de Borsi nagy bravúrral életben tartotta csapatunkat, ennek köszönhetően a mérkőzés 90. percében Horváth Detre passzolt Vittman Ádámnak, aki 10 méterről a felső kapufát érintve lőtt a kapuba és ezzel kialakítva a 2-0-s hazai győzelmet.

Csapatunk fegyelmezett játékkal tartotta itthon a 3 pontot, így a bajnokságban a 6. helyet biztosan megtartjuk, kis szerencsével az 5. helyen is végezhetünk a bajnokság végén!

Utolsó bajnoki mérkőzésünkön Pestre látogatunk, a BKV Előre csapatához

Fotó Gergely Szilárd