Három új játékos érkezett

2019-07-04 Off By Németh Ferenc

Hampuk Ádámot a Szentlőrinc SE csapatától sikerült leigazolni, ahol a tavalyi bajnokságban a második helyen végzett csapatával és 12 gólig jutott a támadó középpályás. Végig a Bene Akadémián nevelkedett Kaposváron, ahol a felnőtt csapatban is jó néhányszor játszott az NB2-ben és az NB3-ban. Őt kérdeztük…

A Szentlőrincről csapatától érkeztem Kanizsára. Kaposváron nevelkedtem, ahol az akadémián minden korosztályt megjártam. 24 éves vagyok és támadó középpályás poszton játszom.

Miért az FC Nagykanizsa csapatát választottad?
– Szimpatikus volt amit a tárgyalások során mondtak a vezetők és úgy érzem itt még tovább fejlődhetek.

Hogy érzed magad itt a csapatnál, milyen a közösség?
– Csak pár játékost ismertem korábban, de az biztos hogy egy jó közösségbe érkeztem ahová próbálok minél előbb beilleszkedni.

Milyen szezonra számítasz?
– Egy meghatározó csapatnak kell lennünk csoportunkban amivel eltudjuk érni a kitűzött célokat.

Hampuk Ádám


Szegleti Gergő az Andráshida csapatától érkezett Nagykanizsára, ahol a bajnokságban 28 mérkőzésen kapott szerepet kezdőként, amin 4 gólig jutott. Hévízről indult, majd megjárta Szombathelyet, a Zalaegerszeg csapatát, ahol játszott az NB2-ben is játszott, majd a 2016-17-es szezontól az Andráshida csapatát erősítette. Őt kérdeztük…

Hévízen kezdtem el először focizni, majd a ZTE korosztályos utánpótlás csapatai következtek, mígnem 2012-ben felkerültem a felnőtt csapatba. A ZTE után Andráshidán folytattam, ahol 4 évet töltöttem. Idén nyártól pedig már a Nagykanizsa együttesét erősítem. Ami posztomat illeti, a közeppálya bármely pontján bevethető vagyok.

Miért az FC Nagykanizsa csapatát választottad?
– Azért döntöttem a Nagykanizsa mellett, mert szimpatikusak voltak a vezetők által felvázolt elképzelések, valamint éreztem, hogy nagyon szeretnék, hogy náluk játsszak.

Hogy érzed magad itt a csapatnál, milyen a közösség?
– Az első benyomásaim nagyon jók, remek a társaság, mindenki rendkívül segítőkész. A csapatban sok az ismerős, majdnem mindenkivel volt szerencsém már ezelőtt együtt játszani, így a beilleszkedés sem megy majd rosszul.

Milyen szezonra számítasz?
– Előre tekintve egy sikeres szezonban bízom, és a keret erősségét tekintve alkalmasnak tartom a kitűzött célok eléréséhez.

Szegleti Gergő

Simonfalvi Gábor(bővebben hamarosan..!)