Vereség az első felkészülési mérkőzésen

2019-07-07 Off By Németh Ferenc

2019.07.06-n csapatunk lejátszotta első edzőmérkőzését, még pedig a szlovén másodosztályú NK Nafta Lendava csapatát fogadtuk hazai pályán. A mérkőzést 10:30-kor játszották a csapatok, így a hőség mellett a fáradtság is jelen volt, hisz csapatunk a héten a száraz futásra tette a hangsúlyt.
Az első félidőben a játék inkább a pálya középső harmadában zajlott, de akadtak helyzetek itt-ott. Az első félidő legnagyobb hazai lehetősége új igazolásunk előtt adódott, Hampuk Ádám alapvonalról vissza passzolt labdára érkezett, de próbálkozása centikkel kerülte el a bal alsó sarkot. A vendégek a 36. percben egy gyorsan elvégzett szabadrúgásból szerezték meg a vezetést és kialakítva a 0-1-s félide eredményt.

A második félidőben Barna László kettő poszton cserélt, illetve a vendégek is frissítették a csapatukat. A második félidőben csapatunk átvette a kezdeményezést, Lőrincz Bence előtt adódott 3 lehetőség, Béli Milán szabadrúgásból kapufát rúgott,Kovács Györgynek is meg volt a gólszerzési lehetősége. Gólt is sikerült szerezni csapatunknak, Pál Dávid beadására, Major Máté érkezett aki 10 méterről fejelt a kapuba, de a partjelző szabálytalannak látta a gólt és lest ítélt. Sajnos nem sikerült nagyobbnál nagyobb helyzeteket kihasználni csapatunknak, így vereséggel zártuk a felkészülési mérkőzésünket. Jövő héten a Horvát másodosztályú Medimurje Cakovec csapatához látogatunk Csáktornyára.