Vasárnap kezdődik a bajnokság

2019-08-03 Off By Németh Ferenc

2019.08.04.-én Vasárnap 17:00 órakor újra kezdetét veszi az NB III. osztályú 2019/2020-as bajnokság. Csapatunk hazai pályán kezdi meg a szezont, méghozzá az újonc Győr-Moson-Sopron megyei, Lipót Pékség SE csapata ellen. Barna László vezetőedző a hétvégén Lőrincz Bence játékára nem számíthat combsérülés miatt, Vlasics Dániel térdsérülése jól halad, de játékosunkra még hónapokig nem számíthat a stáb, Csáki József boka műtétre vár, így ő sincs bevethető állapotban.
Tavalyi bajnokságban csapatunk a 6. helyen végzett újoncként, idén merészebb célokat tűztek ki a csapat vezetői méghozzá az 1-3. hely valamelyikét tűzték ki célul. 4 új játékossal bővült keretunk, Simonfalvi Gábor,Szegleti Gergő, Hampuk Ádám és Herzsenyák Áron csatlakozott csapatunkhoz. Míg Horváth Detre,Hetesi Patrik és Vajda Roland távozott csapatunkból.

Barna László vezetőedző a következőképp nyilatkozott Kanizsa Újságnak a hétvégi mérkőzésről:

Ellenfelünk kiváló mutatókkal rendelkezik magabiztosan megnyerte megyéének bajnokságát, 190 lőtt góllal és csupán 10 kapott góllal fejezte be a bajnokságot, van olyan játékosuk, aki a bajnokságban 65 gólt rúgott, tehát biztos, hogy oda kell rájuk figyelni. Képzett játékosokból áll a csapatuk, a győri akadémián nevelkedett játékosok játszanak náluk, rutinos játékosokkal kiegészülve. Biztos, hogy jó csapat, nem véletlen, hogy megnyerték a bajnokságot – vélekedett Barna László, az FC Nagykanizsa vezetőedzője.