Kapusoké volt a főszerep

2019-10-18 Off By Németh Ferenc

Második alkalommal került megrendezésre csütörtök délután a remélhetőleg hagyománnyá váló kapustalálkozó az Olajbányász Stadionban.
A program célja, hogy minden szezonban találkozzanak a megyében és a régióban szereplő ifjú kapusok, és egy intenzív szakmai délutánt töltsenek el együtt. Az esemény vendégelőadója ifj.Vlaszák Géza volt, aki jelenleg a ZTE NB1-es csapatának kapusedzője és természetesen aktív szerepük volt klubunk kapusedzőinek is,Horváth Gábornak, Munkácsi Zsoltnak, és id.Vlaszák Gézának.
Bene Gábor Utánpótlás Szakmai Igazgató: Remek ötletnek tartom ezt a programot, amit Géza bácsi megálmodott és létre is hozott.Illeszkedik a képzésünkbe, és egyértelműen utal arra, mennyire fontosak a részterületek és posztok egyéni fejlesztése, amibe mi is hiszünk.
Id.Vlaszák Géza kapusképzési vezető: Nagy öröm számomra, hogy ennyien részt vettek immár a második kapusképzési napunkon és még nagyobb öröm, hogy ezen a mai napon fiam is aktív résztvevője volt az eseménynek.
Remélem, a kapusok sokat profitálnak ebből a délutánból és sok ilyen közös programunk lesz még.
Horváth Gábor kapusedző: A délután során az elméleti előadás után pofin előre megtervezve csoportokban tudtunk dolgozni, köszönhetően annak, hogy három aktív kapusedző is volt a csapatokkal.
Intenzív délután volt, amiből mindenki, beleértve minket is sokat tudunk majd hasznosítani. Kapusainkkal heti 2 alkalommal foglalkozunk az utánpótlásban, motiváltak, jól dolgoznak, de azt gondolom minden ilyen jellegű plusz impulzus sokat adhat hozzá a fejlődésükhöz és a karrierjükhöz.

Hajrá Kanizsai Foci! Hajrá Kapusképzés!