Adomány átadás

2020-04-30 Off By Németh Ferenc


Rendkívüli helyzet rendkívüli összefogást eredményez!

A COVID-19 összefogásra késztette a város labdarúgását és a SZABADICS Zrt-t. Mind a sportolók, mind a vállalkozás a járvány kitörése pillanatában felajánlották a segítségüket a korháznak és az önkormányzatnak. Dr. Brünner Szilveszter, a Kanizsai Dorottya Kórház Főigazgatója felhívására, a kórház számára nagyon fontos biztonságtechnikai beruházást tudnak a támogatásból megvalósítani amely rövidtávon létfontosságú a védekezésben, de hosszútávon is hasznára válik a Kórháznak.
A Szabadics Zrt. tulajdonosai, az FC. Nagykanizsa Kft Szakmai stábja, a játékosok, valamint a Football Club Nagykanizsa Vezetősége közösen 1 500 000 Ft-t ajánlott fel ennek a nélkülözhetetlen fejlesztésnek a megvalósítására.
Mind a sportolók, mind a versenyszféra képviselői nemcsak teljesítményükkel hanem példamutatásukkal is szerepet kell, hogy vállaljanak a társadalmi felelősség vállalásban! Ezt hangoztatta a mai átadáson Kovács Tamás, a SZABADICS Zrt. elnöke, és a labdarúgás képviseletében Lánczos Attila, az FC Nagykanizsa Kft. ügyvezetője, Koller Zoltán vezetőedző és Vittman Ádám csapatkapitány.
#SZABADICS #FCNagykanizsa #Együttsikerül
Hajrá Kanizsa🔴🔵