Nagyarányú győzelmek az U14-U15-ös hazai bajnoki mérkőzéseken! Farkas Dominik egymaga 6 gólt szerzett!

2020-09-15 Off By Németh Ferenc

A regionális bajnokság 2. fordulójában a Mohács csapatát fogadta Bene Gábor (U14) és Mutter Attila (U15) edzette csapataink. Mindkét együttes meggyőző játékkal tartotta itthon a 3 pontot a szimpatikus és sportszerű vendégcsapat ellenében.

U14: FC Nagykanizsa – Mohács Te 18-0 (8-0)

Összeállítás: Tizedes K. – Torma Zs.(Kósa K.), Richter M.(Kardos Á.), Mikler P., Erdei M., -Szilárd Zénó, Varga Boldizsár (Szabó B.), Varga Péter, -Ladányi Cs.(Krénusz M.), Szmodics P., Farkas D.

Gólszerzők: Farkas D. (6), Krénusz M. (4), Szmodics P. (3), Varga B., Ladányi Cs., Varga P.(2), Torma Zs.

Bene Gábor Vezetőedző: Gratulálok a csapatomnak a nagyarányú győzelemhez. Örömteli, hogy mindez látványos játékkal párosult, és rengeteg dolgot visszakaptam a gyakoroltakból. Természetesen helyén kezeljük a győzelmet, hiszen egy gyengébb képességű fiatal csapat ellen értük el, de mindez semmit se von le a játékosaim érdemeiből. Amennyiben ilyen szellemiségben edzünk és játszunk a továbbiakban is, sok szép pillanat elé nézünk. Minden játékosom dicséretet érdemel, nem is emelnék ki senkit, viszont megjegyezném Farkas Dominik gólerős játékát, valamint a csereként pályára lépő Krénusz Mátyás csatárteljesítményét!

U15: FC Nagykanizsa – Mohács Te 6-0 (4-0)

Összeállítás: Zöldváry B.(Rezsek Á.)- Fándli Zs.(Sárecz Á.), Vadász N., Fazekas R.,Kálovics R. – Halassy Á., Horváth K., Bogdán M.(Kütsön M.), – Koller N.(Valczer M.), Takács K., Boros-Gyevi P.

Gólszerzők: Boros-Gyevi P.(3), Bogdán M., Horváth K., Halassy Á.

Vezetőedző Mutter Attila: Fegyelmezetten, a taktikai utasításokat maximálisan betartva játszottak a játékosaim a mérkőzése során. Helyenként jó játékkal, magabiztosan kerekedtünk felül a Mohács csapatán. Gratulálok a csapatom minden tagjának a hétvégi teljesítményért!

A következő erőmérő idegenben szombaton Dunaújvárosban lesz, bízunk a pozitív folytatásban! Hajrá U14, Hajrá U15!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#