Mindhárom mérkőzését fölényes nyerte U14-es csapatunk a megyei bajnokság nyitófordulójában!

2020-09-24 Off By Németh Ferenc

Elkezdődtek az U14-es megyei bajnokság küzdelmei is, melyek klubunk műfüves pályáján kerülnek lebonyolításra minden szerdán. A regionális bajnokság mellett kiváló játéklehetőség ez mindenkinek, illetve U13-as csapatunk tagjai is idősebb gyerekek ellen szerezhetnek mérkőzés rutint.

Mérkőzéseink:

FC Nagykanizsa – Szepetnek  9-0

FC Nagykanizsa – Kiskanizsa 3-0

FC Nagykanizsa – Zalakomár 4-0

Mérkőzéseken szerepeltek:  Tizedes K., Richter M., Erdei M., Mikler P., Szilárd Z., Varga B., Farkas D., Szmodics P., Krénusz M., Szabó B., Tóth G., Márfi B., Lovrek D., Varga P.,

Gólszerzők:  Richter M. 2, Szilárd Z. 2, Krénusz M. 2, Varga B. 4, Farkas D. 2, Lovrek D., Marfi B. 3

Bene Gábor Vezetőedző: Ezek a megyei meccsek arról szólnak, hogy játékosaink mennyire tudnak alkalmazkodni a védekezőbb felfogású, gyengébb képességű csapatok játékához, mennyire tudunk koncentráltan és alázatosan futballozni. A támadójátékot lehet gyakorolni, láttam nagyon sok szép megoldást, kombinatív játékot, de még mindig hiányolom a játékunkból a tempót, illetve azt a fajta tudatosságot, amit előbb utóbb szeretnék viszontlátni tőlük. Örömteli, hogy U13-as fiataljaink is sok játékpercet tudtak a pályán tölteni. A szerdai megyei mérkőzések illeszkednek a heti felkészülésünk ritmusába, összességében elégedett vagyok és gratulálok a csapatomnak!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#