Nagyarányú győzelmet aratott az U14-es csapat Nagyatádon!

2020-10-06 Off By Németh Ferenc

Magabiztosan nyert 11 gólt rúgva U14-es együttesünk Nagyatádon. Vezetőedzőnk Bene Gábor ettől függetlenül nem volt maradéktalanul elégedett a csapata játékával és teljesítményével. A hétvégén komoly erőpróba vár a csapatra, hiszen a Kaposvári BFLA látogat Kanizsára.

U15-ös csapatunk mérkőzését pénteken este lemondta az ellenfél betegségre hivatkozva, így az majd a későbbiekben lesz lejátszva.

U14: Nagyatád – FC Nagykanizsa: 2-11 (1 – 7)

Összeállítás: Tizedes K. – Kardos Á. (Erdei M.), Richter M, Mikler P., – Szmodics P. (Ladányi Cs.), Farkas B., Varga P., Varga B., Szilárd Z., Kovács E., Farkas D. (Krénusz M.)

Gólszerzők: Kovács E. (3), Krénusz M. (2), Varga P, Farkas B., Varga B. (2), Farkas D., Szmodics P.

Bene Gábor Vezetőedző: Nagyarányú győzelmünk ilyen mértékben is teljesen megérdemelt, bár van hiányérzetem. Nem a gólok száma érdekel, hanem a csapatom mutatott teljesítménye. Sokkal több tudatosságot vártam a csapatomtól. Az a probléma, hogy sok játékosom megelégszik azzal, hogy úgyis jobbak vagyunk, és az alapelveket feladva futballozik! Ha többek akarunk lenni, akkor ezek nem férnek bele, az meg pláne nem, hogy van olyan játékos, akik sprint nélkül akar lehozni egy mérkőzést, még akkor sem, ha az ellenfél gyengébb képességű játékosokból áll. A csapatnak gratulálok a győzelemhez, rúgtunk gyönyörű gólokat, voltak igazán szép támadásaink és kombinációink. Készülünk a Kaposvár ellen!#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#