Folyamatosan fejlődnek a régiós Bozsik tornákon U10-es és U11-es csapataink, Papp Benett különdíjas volt, szombaton hazai környezetben bizonyíthatnak!

2020-10-16 Off By Németh Ferenc

Dübörög a kisebb korosztályok őszi szezonja is. A Bozsik Tornákon kívül a Kisiván Gábor és Kisharmadás Gábor edzette U10 és U11-es csapataink részt vesznek a Régiós B Bozsik tornákon, ahol igazán erős ellenfelekkel mérkőzhetnek, és mutathatják meg tudásukat!

A harmadik forduló Veszprémben volt, ahol egyre jobb teljesítményt nyújtottak a csapataink!

Kisharmadás Gábor U10-es vezetőedző:

Több hiányzó is akadt a csapatban és olyan játékosok kaptak lehetőséget akiknek, mondhatni ez volt az első ilyen tornájuk.

Elég álmosan kezdtük a tornát,a mérkőzéseken nem koncentráltuk eléggé,kapkodva rossz döntéseket hoztuk sorra,főleg az ellenfél kapuja előtt, amikor helyzetekbe kerültünk,a helyzeteink megvoltak a mérkőzéseken,de sajnos nem tudtuk gólra váltani őket,ez jellemző volt az egész torna folyamán.

Eredmények: Kanizsa-Mohács 0-2,Kaposvár -Kanizsa 3-1,Kanizsa-Siófok 0-1,Kanizsa-Szekszárd 3-1,Veszprém-Kanizsa 2-0

A csapat tagjai:Bácskai Dominik,Vadász Teó,Fritz Linett ,Kálmán Marcell,Kerekes Máté,Lang Máté,Budai Alex,Horváth Noel.

Kisiván Gábor U11-es Vezetőedző:

A tegnapi napon sor került a harmadik régiós tornára Veszprémben. Az első mérkőzésen magabiztos játékkal múltuk felül a Mohács csapatát. A második mérkőzésen a Kaposvár csapatával mérkőztünk meg, a mérkőzés ritmusát nem sikerült felvennünk, mert az első percekben sajnos több gólt is kaptunk, viszont a mérkőzés derekára több szép helyzetet sikerült kialakítani, amiből egyet gólra tudtunk váltani. A házigazda ellen sajnos a helyzeteink többségét nem sikerült gólra váltani és jobb játékkal felülmúltak bennünket. A következő mérkőzéseken a Szekszárd ellen remek játékkal és labdabirtoklási fölénnyel magabiztosan nyertünk. Az utolsó mérkőzésen a Siófok ellen léptünk pályára és eddig mindig szoros mérkőzésen felül múltak bennünket. A tegnapi napon viszont remek csapatjátékkal és egyéni megoldásokkal magabiztos győzelmet arattunk. A tornán kiemelkedő teljesítményéért Papp Benedek kapott külön díjat. Így nagy reményekkel várjuk a következő Nagykanizsán megrendezésre kerülő tornát.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#