Vereséget szenvedett mindkét korosztályunk a Kaposvári Akadémia csapatai ellen!

2020-10-16 Off By Németh Ferenc

A regionális bajnokság U14 és U15-ös bajnokságában a mezőny legerősebb kiemelkedő csapatait fogadták fiataljaink. U15-ös csapatunk vezetni is tudott, és mezőnyben fegyelmezett játékot mutatva nagy erőbedobásra kényszerítette a  Kaposvár együttesét, míg az U14-esek egy izgalmas mérkőzésen, egy kis szerencsével, és bátorsággal akár pontot is szerezhettek volna.

U14: FC Nagykanizsa – Kaposvár BFLA 0-2 (0-1)

Összeállítás: Tizedes K. – Torma Zs., Richter M, Mikler P.(Kardos Á.), Erdei M., -Szilárd Zénó, Varga Boldizsár, Varga Péter, -Ladányi Cs.(Szabó B.), Szmodics P., Farkas D.(Krénusz M.)

Bene Gábor Vezetőedző: Ezen a mérkőzésen tudtuk, hogy nem mi fogunk dominálni, hiszen akadémiai csapat ellen játszottunk. Tudatosan készültünk arra, hogy szervezetten, kevés helyet hagyva az ellenfél gyors és fizikai fölényben játszó játékosai előtt a területeket leszűkítsük, és abból próbáljunk meg játszani. Azt gondolom, mindez sikerült, hiszen az ellenfél nem tudott sok helyzetet kialakítani, az első kapott gólunk is egy egyéni hibából, a második pedig egy 30 méteres lövésből született. Ha az első ziccert, ami előttünk adódott gólra váltjuk, akár meglepetés is születhetett volna, de összességében reális az eredmény. Fontos kiemelnem, hogy a középpályán játszó játékosaimnak a labda nélküli játékban rengeteget kell fejlődniük!

U15: FC Nagykanizsa – Kaposvári BFLA 1-4 (1-2)

Összeállítás: Zöldváry B.(Rezsek Á.)-, Vadász N., Fazekas R.,Kálovics R. Halassy Á.(Sárecz  Á.),- Horváth K., Bogdán M.,Takács K. – Koller N.(Kütsön.), Kovács E.(Valczer M.), Boros-Gyevi P. (Kósa K.)

Gólszerzők: Kovács Erik

Vezetőedző Mutter Attila: Szervezetten nagy odaadással játszott csapatom, sok jó egyéni teljesítménnyel. Sajnálom, hogy a vezető gól után nem tudtuk tovább tartani az eredményt, bár lett volna lehetőségünk további gólszerzésre is! Amennyiben ilyen felfogásban tudunk játszani a továbbiakban, akkor elégedett leszek a csapatommal! Gratulálok a fiúknak a vereség ellenére is!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#