Döntetlen játszott U13-as csapatunk az ETO FC Győr csapat ellen!

2020-10-18 Off By Németh Ferenc

Hétközi forduló keretein belül fogadtuk az állami kiemelt akadémiaként működő ETO FC Győr csapatát. Nem mi számítottunk esélyesnek, hiszen ebből a korosztályból 5 tehetséges játékosunk már eligazolt, ennek megfelelően a mérkőzésen leginkább a stabil védekezést tudtuk gyakorolni, de gyerekeink megmutatták, hogy hittel és becsvággyal, motiváltsággal és fegyelmezetten bravúros eredményt lehet elérni!

U13:  FC Nagykanizsa – ETO FC Győr  0-0 (0-0)

Összeállitás: Tóth G, Berkes B, Nagy M, (Jankovics Á) Szilágy M, Unger P, (Beke M), Lepnyák Sz, Lepnyák Sz, Márfi B, Varga P, Lovrek D, (Beke D) Farkas D.

Kelemen Attila, Ifjovics Ferenc vezető edzők: Az ETO a csoport favoritjaként érkezett hozzánk, hisz eddig 100%-s teljesítményt nyújtottak! Ennek megfelelően alaposan megszerveztük a védekezésünket, a megszokottól eltérően az 5-4-1-s felállási formában kezdtük a mérkőzést! A várakozásnak megfelelően rögtön átvette az ETO a játék irányítását, amellett, hogy egyénileg is képzett, még fizikálisan is magasabb, erősebb játokosaik voltak! Próbáltuk lassítani a játékot, a megszerzett labdákat megtartani, birtokolni, hogy a nyomás csökkenjen a védelmen! Ma a fiúk nagyszerűen játszották, egymást múlták felül akaratban, fegyelmezettségben! Jó volt látni, hogy hogyan biztatjuk egymást, nem ismertünk elveszett labdát. Lassan telt az idő, ami nekünk dolgozott, és az addig magabiztos Győriek egyre idegesebbek lettek, mivel nem tudták megszerezni a vezetést!  Óriási eredményt elérve kiharcoltuk a döntetlen, ami óriási eredmény a csapatnak és az egyesületnek is!

Minden játékos előtt le a kalappal, csak gratulálni tudunk mindenkinek és köszönjük a szurkolóink biztatását, ami nagyon sokat segített a csapatnak!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#