Vereséget szenvedtek U12-es és U13-as csapataink a ZTE Akadémia csapatai ellen, és Gyirmóton is pont nélkül maradtunk!

2020-11-06 Off By Németh Ferenc

Az Nb1-es utánpótlás bajnokság következő fordulójában újra Akadémiai csapat ellen kellett helytállnunk, ami nem volt könnyű feladat, hiszen 7 kanizsai játékos erősítette a csapatokat! A folytatás is nehéz volt, hiszen az ugyancsak erős Nb2-es Gyirmót csapatához utaztak fiataljaink!

U13: ZTE – FC Nagykanizsa 6 – 0 (2 – 0)

Összeállítás: Tóth G, Berkes B, Szilágyi M, (Lepnyák Sz), Unger P (Jankovics Á), (Nagy M), Beke M, Lovrek D, (Beke D), Farkas D, Márfi B, Varga P, Pintér D, (Lepnyák B).

Gólszerző: –

Kelemen A, Ifjovics F, Vezetőedzők:

Nagy várakozással tekintettünk a mérkőzés elé, hisz megyei rangadó volt, a volt Kanizsai játékosokkal teletűzdelt ZTE ellen! Sajnos elég rosszul kezdtük a mérkőzést, már a 6. percben gólt kaptunk, nem kis védelmi hibából! Később sem sikerült megtalálni a csapatnak önmagát, így sajnos súlyos, nem várt nagyarányú vereséget szenvedtünk a minden csapatrészében jobb, igaz a volt Kanizsai játékosokkal megerősített hazaiaknak (5 Játékos), akik be is bizonyították, hogy megérte őket átigazolni a hazaiaknak, hisz 5 gólban is nagy érdemeket szereztek! Ehhez viszont kellett a mi csapatunk, mert a mai napon meg sem közelítettük azt a játékot amire képesek vagyunk!

U13: Gyirmót Fc Győr – FC Nagykanizsa 3-0 (0 – 0 )

Összeállítás: Tóth G, Berkes B, Szilágyi M, Nagy M, Unger P, Beke M, Lovrek D, Beke D, (Benczes J)  Márfi B, Varga P. Pintér D

Gólszerző: —

Kelemen Attila, Ifjovics Ferenc Vezetőedzők: A Jó erőkből álló, jó formában lévő Gyirmóthoz látogattunk! Szervezetten kezdtük a mérkőzést, a hazaiak meddő fölényben játszottak! Jól zártuk le a területeket, szervezettek voltunk és a kontráink is sikerültek, csak a két óriási ziccerünket nem sikerült kihasználnunk, így 0-0-l zárult a félidő! Sajnos a 2. félidőben a nagy szél a hazaiakat támogatta, így komoly nyomást gyakoroltak ránk, de helyzetet nem sikerült kialakítaniuk! Aztán egy ártatlan szöglet után a tömegben nem fejeltük ki a beadást, amit a hazaiak 10 méterről belőttek! Újabb pár perc múlva egy távoli szabadrúgás a kapufán csattant, a kipattanót az elalvó védőink mellett könnyedén értékesítették a Gyirmótiak!Sajnos sokkal több volt ebben a mérkőzésben, de 3 ilyen hibát vétő csapat, nem tud pontot, pontokat szerezni, mindemellett többen is tudásuk alatt játszottak a mai napon!

U12: ZTE FC – FC Nagykanizsa 9-0 (2-0)

Összeállítás: Józsa Z. – Papp B., Szili B., Marczin Zs., Domonkos N. –  Keszei A., – Varga P., Spollár Z., Knausz F. – cserejátékosok: Pető N., Sási K., Hajmás R.

Gólszerző:

Rácz Szabolcs Vezetőedző: Védekező felfogásban léptünk pályára a találkozón, ami úgy gondolom gyakorlás szempontjából elérte a célját az első félidőben. A második játékrészben átálltunk másik felállási formába, és ennek köszönhetően a stabilitásunkat elvesztettük, de mindenképpen szerettem volna gyakoroltatni a támadásfelépítést a sündisznó helyett. Ha az egész mérkőzésen a védekezést erőltettük volna, akkor biztosan nem 9-0-val ért volna véget a találkozó. Az egerszegi csapatban 3 nagykanizsai fiú is szerepelt, és megérdemelt győzelmet arattak.

U12: Gyirmót SE Győr – FC Nagykanizsa 4-0 (2-0)

Összeállítás: Józsa Z. – Szili B., Marczin Zs., Domonkos N. –  Fülöp P., Megyesi B., – Varga P., Keszei A., Spollár Z. Cserejátékosok: Hajmás R., Koller A., Papp B., Knausz F.

Gólszerző:

Rácz Szabolcs Vezetőedző: A mérkőzést jól kezdtük, folyamatosan nyomás alatt tudtuk tartani ellenfelünket, mégis ők szerezték meg a vezetést… Nem estünk össze, hajtottunk, mentünk előre, ráadásul pár tetszetős támadást is sikerült vezetnünk. Majd természetesen ismételten ők szereztek egy egyéni hibából gólt. A második félidőben is megvoltak a lehetőségeink a felzárkózásra, de sajnos fél méterről is sikerült hibáznunk, ellenfelünk pedig lényegében az összes helyzetét gólra váltotta.

A mérkőzés összképével elégedett vagyok, és ami ennél is fontosabb, a gyerekek hozzáállásával sem volt probléma.

Jók: Marczin Zs., Domonkos N., Papp B., Megyesi B.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#