Fölényesen nyertek az U14-eseink, az U15-ös csapat is folytatta győzelmi szériáját! Varga Péter szépségdíjas gólt rúgott, Torma Zsombor pedig 4 gólt szerzett!

2020-11-09 Off By Németh Ferenc

Kaposvölgye csapatait fogadtuk hazai környezetben, és mindkét csapatunk nagyszerű játékkal győzte le ellenfelét és megerősítették helyüket a középmezőny elején! Így tovább srácok!

U14: FC Nagykanizsa – Kaposvölgye FC 11-1 (6-1)

Összeállítás: Tizedes K. – Szmodics P., Mikler P., Kardos Á., Erdei M. (Szilárd Z.) -Richter M., Varga Boldizsár, Varga Péter, -Kósa K. (Szabó B.), Farkas D., Torma Zs.

Gólszerző: Torma Zs. 4, Varga P. 4, Farkas D. 2., Kósa K.,

Bene Gábor Vezetőedző: Tabellán előttünk álló Kaposvölgye csapatát fogadtuk úgy, hogy 3 játékosom betegség és sérülés miatt nem tudott részt venni a mérkőzésen! Nagyon jó felfogásban kezdtük a mérkőzést, bár védekezésben az elején voltak bizonytalanságok, de meggyőző, kimondottan jó és intenzív támadójátékot bemutatva ilyen arányban is megérdemelten győztük le az ellenfelünket. Kiemelném Varga Péter játékát, és a rúgott gólokat, valamint Torma Zsombor gólerős játékát, akik eddig leginkább jobb védőként szerepelt, de ezen a mérkőzésen mindenképpen a támadósorban akartam neki lehetőséget adni! Örülök, hogy ilyen minőségű játékot mutattunk be, gratulálok a csapatomnak!

U15: FC Nagykanizsa – Kaposvölgye FC 4-1 (1-1)

Összeállítás: Zöldváry B.,- Halassy Á. Takács K., Kálovics R., Koller N.(Valczer M.) -Vadász N., Bogdán M., Kütsön M,- Horváth K., Kovács E., Boros- Gyevi P.( Rezsek Á.)

Gólszerzők: Kovács E., Halassy Á., Bogdán M., Boros-Gyevi P.

Ifjovics Ferenc, Vlaszák Géza megbízott edzők: A korán bekapott gól kicsit megzavarta a csapatot, de rendezni tudtuk a sorokat. A második félidőben minden tekintetben az ellenfél fölé nőtt a csapatunk és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A találkozó során kéztörést szenvedő Boros-Gyevi Péternek mielőbbi gyors felépülést kívánunk!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#