Elmaradt bajnoki mérkőzéseket pótolt U17 -es csapatunk

2021-02-15 Off By Németh Ferenc

U17: Balatonlelle – FC Nagykanizsa 0-6 (0-2)
Összeállítás: Herman(Zsiborás) – Szmodics, Belső(Tüske), Üst, Mismás – Heiszter(Horváth L.) Erdélyi, Rákhely –Macedo, Horváth Áron, Kolman(Erdei)
Gólszerzők: Horváth Á. 3, Macedo, Kolman, öngól
Csáki József Vezetőedző:
Esélyesként érkeztünk a Balaton-parti csapathoz. Ennek megfelelően támadó szellemben léptünk pályára. Folyamatosan mk domináltunk a mérkőzésen. A 2. félidő első 5 perces rohamunkkal el is döntöttük a mérkőzést.
Gratulálok csapatomnak. Bízok benne, hogy ez a mérkőzés nagyon jó alapot ad a tavaszra és a következő 4 meccs rangadóihoz.

U-17 FC Nagykanizsa – Siófok 0-3 (0-1)
Összeállítás: Herman (Zsiborás) – Mutter (Szmodics), Belső, Füzesi (Heiszter), Üst – Horváth Gergő, Erdélyi (Horváth László), Rákhely, Macedo ( Tüske), Kolman – Horváth Áron(Erdei)
Csáki József vezetőedző:
A két csapat azonos ponttal érkezett a rangadóra. Tudtuk hogy jól játszó szervezett csapattal fogunk találkozni. A védekezésre fektettük a hangsúlyt ,amiből gyors kontra játékra készültünk. Jó iramú mérkőzés volt itt is- ott is helyzetekkel. Sajnos az első félidő vége felé egy megpattan lövéssel sikerült vezetés szerezniük. Ezen a mérkőzésen nem voltunk igazán veszélyesek,kevés volt a kaput eltaláló lövésünk. Így viszont egy bajnokaspiráns csapat ellen nem lehet pontot,pontokat szerezni. Az utolsó 10 percben a második góljuk után már nem volt visszaút. Összességében véve voltak jó dolgaink ( védekezésben), amire lehet építeni viszont vannak olyan elemek amiket gyorsan el kell felejtenünk ( ilyen az eredmény is).
Gyorsan túllépünk ezen a vereségen,mert a következő meccseink se lesznek könnyebbek

U17: FC Nagykanizsa – Baja 2-1 ( 1-1)
Összeállítás: Herman – Bános, Belső ,Rákhely, Mismás –Kolman(Erdei), Heiszter(Tüske) Erdélyi, Macedo, Horváth László(Ribarics), Horváth Áron( Tersztenyák)
Gólszerzők: Kolman, Horváth László
Csáki József vezetőedző:
Vasárnapi után ismét egy nehéz mérkőzés várt ránk. Felállásban, hozzáállásban és motiváltság tekintetében is változtattunk, amin a 3. percben büntetőből bekapott gól sem változtatott. Ezen a meccsen sokkal jobban ültek a gyors kontra támadásainak ,amiből folyamatosan helyzeteket tudtunk kidolgozni. A félidő előtt sikerült az egyenlítés és a fordítás is meg lehetett volna ,de a kapujuk előtt nem jó vagy éppen elhamarkodott döntést hoztunk. A második félidőben folytattuk ugyanezt a játékot. A megoldásokkal kapkodtunk amivel le zárhattuk volna a mérkőzést. Egy szöglet után azért sikerült megszerezni a vezetést, amit a meccs végéig meg is tartottunk. A helyzetek el puskázása miatt a meccs végéig lehetett izgulni.
Értékes győzelmet arattunk,gratulálok a csapatomnak. Jó volt látni a srácokon a felszabadult örömöt a siófoki meccs után.