3 győzelemmel rajtolt a tavaszi szezonban az U15-ös csapatunk Mutter Attila vezetésével!

2021-03-17 Off By Németh Ferenc

A téli felkészülési időszak alatt lejátszott őszről elmaradt 4 bajnoki mérkőzés után február végétől már a tavaszi idény mérkőzéseit játszották U15-ös játékosaink! Az elmaradt mérkőzésekből sajnos az idegenbeli csatákat, valamin a Bácsalmás elleni hazai mérkőzést elvesztettük, míg a Nagyatádot magabiztosan vertük, viszont a tavaszi 3 mérkőzést mind megnyertük. Hétvégén újabb nehéz erőpróba vár a csapatra, hiszen a második helyezett Holler FC vendégei leszünk!

U15: FC Nagykanizsa – Bácsalmás 0-1 (0-0)

Összeállítás: Zöldváry B(Rezsek Á)- Halassy, (Kósa) Takács K, Ódor, Fáth,- Vadász,  Horváth ,Bogdán M,(Kütsön) –Kálovics,Boros-Gy,Koller

Mutter Attila vezetőedző:

A mérkőzésen a kapuk csak ritkán forogtak veszélyben, két hasonló képességű csapat összecsapásán a vendégek szerencsésnek mondható találat után sikerült elvinniük a három bajnoki pontot.

U15: FC Nagykanizsa – Nagyatád 16-0 (8-0)

Összeállítás:ZöldvárB(Rezsek)- Richter,(Fáth)Takács,Ódor,Szilárd,(Kósa),Vadász,Horváth,(Kütsön)Bogdán,-Kálovics,Boros-Gy,(Torma),Koller(Varga)

Gólszerzők:Vadász N,Koller N,Horváth K(3),Bogdán M(5), Kálovics R(4),Varga P,Torma Zs

Mutter Attila vezetőedző:

Szerény képességű vendégekkel szemben még ilyen arányban is, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Végig ,motíváltan nagykedvel játszottunk .

U15: Szekszárd – FC Nagykanizsa 2-1 (0-1)

Összeállítás: Zöldváry, (Rezsek)-Richter, Takács, Kálovics, Szilárd, -Vadász, Horváth, Bogdán,- Koller,(Kósa),Boros-Gy, Torma,(Kütsön)

Góllszerző:Boros-Gy P

Mutter Attila vezetőedző:

A mérkőzés első részében kimondottan jól játszottuk, magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és a vezetést is sikerült megszerezni. A második játékrészben az ellenfél nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében. Egy rövid kihagyást követően a hazaiaknak, sikerült maguk javára fordítani a találkozót. A mérkőzés összképét nézve csak saját magunkat okolhatjuk az elhullajtott pontokért.

U15: Kozármisleny – FC Nagykanizsa 3-1 (1-0)

Összeállítás: Zöldváry, (Rezsek),-Richter, Ódor, Kálovics, Szilárd, (Fáth),-Cseke, Takács S,Hotváth,(Varga), -Torma,(Kósa)Boros –Gy(Kütsön)

Góllövő: Halassy

Mutter Attila vezetőedző:

A mai mérkőzésen sajnos több hiányzónk is volt,(eltiltás, betegség, sérülés) miatt. Az alacsonyabb korosztályból felhozott játékosok nem okoztak csalódást, ám fizikálisan, lényegesen gyengébbek voltunk ellenfelünknél, így párharcok nagy részéből vesztesen jöttünk ki, ez mellet nem voltunk elég koncentráltak a mai mérkőzésen több hibát is elkövettünk, védekezésben és támadásban egyaránt, így a hazaiak győzelme megérdemelnek mondható.

U15: FC Nagykanizsa – Szekszárd 1-0 (0-0)

Összeállítás: Zöldváry, -Halassy, Takács K, Ódor,Fandli,(Kósa),-Vadász, Takács S, Horváth K,(Kütsön)-Kálovics, Boros –Gy(Fáth).Bogdán

Gólszerző: Bogdán M

Mutter Attila vezetőedző:

Mezőnyben jól kombináló vendégek ellen, ám a kapu előtt határozottabb támadójátékunknak, illetve masszív védekezésünknek köszönhetően megérdemelt győzelmet arattunk.

U15: Mohács FC – FC Nagykanizsa 2-4 (2-3)

Összeállítás: Zöldváry,(Rezsek),-Halassy, Takács K, Ódor, Kósa, (Koller),-Takács S, Horváth K,(Kütsön), Vadász N,- Kálovics, Boros-Gy, Bogdán M(Fáth)

Gólszerző: Vadász, Boros-GY(2), Takács S

Mutter Attila vezetőedző: Az első játékrészben a hazaiak kissé megleptek bennünket, kétszer is előnyhöz  jutottak ám még a félidő lefújása elött sikerült egalizálni majd egy szép egyéni játéknak köszönhetően előnnyel vonultunk pihenőre, ahol rendeztük a sorokat .A második játékrészben hátul sokkal  masszívak voltunk, és az adódó   lehetőségünkből egyszer még sikerült betalálni .Így megérdemelnek mondható a győzelmet arattunk. Az amúgy nagyon motivált, jól játszó hazaiakat ellen sikerült értékes pontokkal hazatérni.

U15: FC Nagykanizsa – Dunaújváros Pase 2-0 (1-0)

Összeállítás: Zöldváry,- Halassy, Takács K, Ódor, Koller,-Vadász, Kálovics, Horváth K,-Takács S(Kósa), Boros-Gy, (Kütsön), Bogdán, Fáth)

Gólszerzők: Boros- Gy, Takács S

Mutter Attila vezetőedző: Végig nagyon összeszedetten játszottunk, a srácok betartották azokat az utasításokat, amiket megbeszéltünk. A mai mérkőzésen csapatként nyújtottunk kiemelkedő teljesítményt

.