Hazai vereséggel majd idegenbeli győzelemmel kezdte a szezont U19-es csapatunk! Millei Bálint 4 gólt szerzett idegenben!

2021-09-09 Off By Németh Ferenc

A nyár zárásaként,hazai környezetben vereséggel kezdett U19 – es csapatunk a bajnokság nyitó fordulójában! Csapatunk a Szekszárd ellen szenvedett vereséget, ami részben az egyéni hibáknak és a helyzetek elpuskázásának volt köszönhető!

U19:FC Nagykanizsa – Szekszárd :  1 – 3 (0 – 2)   

Összeállítás: Németh M.(Bocskai P.) – Horváth G.(Üst Z.),Füzesi P.,Rákhely P.(Belső G.),Mutter M., – Józsa Á.,Csavari B.,Kocsis J.(Tüske B.), – Farkas R.(Kolman P.),Millei B.(Horváth Á),Bános L.(Horváth L.)

Gólszerzők: Csavari B.

Németh István Vezetőedző: Sajnos olyan mérkőzésen szenvedtünk vereséget ahol a játék képét nézve egyáltalán nem volt benne a vereség a számunkra! Ellenfelünk akaratban és nyilván a lőtt gólok számában ugyan felülmúlt minket, de az elpuskázott helyzeteinkkel, ha jobban sáfárkodunk és az egyéni hibákból begyűjtött góljainkat félretesszük, ez a mérkőzés nagyobb akarattal, több alázattal  nyerhető lett volna!Fel kell ébrednünk,vége a nyárnak,elkezdődött a bajnokság!

Nehéz, de megérdemelt idegenbeli győzelem, Millei Bálint négy találatával!

Nehéz, ugyanakkor teljesen megérdemelt győzelmet aratott idegenben U19 – es csapatunk, aki a győzelmet, 70percet emberhátrányban játszva tudott megszerezni! Csapatunkból Millei Bálint négyszer talált az ellenfél kapujába!

U19: Kaposvölgye – FC Nagykanizsa :  3 – 4 (1 – 2)  

Összeállítás: Németh M.(Bocskai P.) – Horváth G.,Füzesi P.,Rákhely P.,Mutter M.(Belső G.), – Józsa Á.,Csavari B.,Farkas R.,(Kocsis J.), – Kolman P.(Faller K.),Millei B.,Bános L.

Gólszerzők: Millei B.(4)

Németh István Vezetőedző: Minden idegenben szerzett győzelem értékesnek számít, pláne akkor, ha azt a csapat 70 percet emberhátrányban játszva, mégis jó játékkal ér el! Úgy érzem jól játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki és még több gólt is szerezhettünk volna, ugyanakkor ismét sikerült három gólt kapnunk, ami a védekező játékunk hiányosságaira utal! Gratulálok a győzelemhez!