Hibátlan szezonkezdet az U13-as csapatunktól. Idegenbeli győzelem után, hazai pályán is remekeltek fiataljaink, Papp Benett már 6 gólnál jár, Spollár Zénó pedig triplázott a Hévíz ellen!

2021-09-09 Off By Németh Ferenc

Elkezdődtek a bajnoki küzdelmek az átszervezett U13-as regionális bajnokságban, ahol Ifjovics Ferenc csapata eddig nagyszerű teljesítményt nyújt. A szabálymódosításoknak köszönhetően 20 perces negyedeket játszanak a gyerekek, és minden nevezett játékosnak legalább a felét a pályán kell tölteni.

U13: FC Ajka-FC Nagykanizsa  1-6 (0-4)

Összeállítás: Józsa Z.-Szili B., Fülöp P., Domonkos N.- Keszei A., Marczin Zs.,-Zöldvári Á (Koller A.).,Papp B.(Csöndes P.), Knausz F.(Fogarasi M.)

Gólszerzők: Papp B. (4), Zöldvári Á.(2)

Ifjovics Ferenc Vezetőedző: Ajkára látogattunk az első fordulóban! Magabiztosan kezdtük a mérkőzést, letámadtuk az ellenfelet, amivel megzavartuk a hazai csapat labdakihozatalait! Több lehetőségünk volt, de az elején kimaradtak a helyzetek! A 2. negyedben már gólokká érett a fölény, 4 góllal terheltük meg a hazaiak kapuját! A mérkőzés felénél minden cserejátékos a pályára lépett, így a szabályoknak megfelelő időt töltöttek a pályán! 4-0 után már magabiztos, helyenként jó játékkal tovább növeltük az előnyünket és teljesen megérdemelt győzelmet szereztünk!

U13: FC Nagykanizsa-Hévíz 11-2 (7-0)

Összeállítás:  Józsa  Z.-Szili B. (Koller A). Fülöp P. Domonkos N. Keszei A. Marczin Zs. (Knausz F). Zöldvári Á. ( Szklenár G). Papp B. Spollár Z. ( Varga p).

Gólszerzők: Spollár Z (3). Papp B (2). Knausz F (2). Zöldvári Á.Varga P. Szklenár G. Fülöp P.

Ifjovics Ferenc Vezetőedző: Gratulálok a csapatnak a nem várt nagy gólarányú győzelemhez, hisz a tavalyi bajnokságban szoros mérkőzéseket játszottunk a Hévíz csapatával! Öröm volt nézni a mai játékot, egymást múlták fel a fiúk a jó teljesítményekben! A héten begyakorolt támadásvezetéseket, az ellenfél labdakihozatalának megakadályozását nagyszerűen végrehajtották a srácok! A hozzáállásukat is dicsérhetem, több gólos előnynél sem álltak le, törekedtek a minél nagyobb arányú győzelemre! Minden játékos elismerést érdemel a mai mérkőzésen nyújtott teljesítményért!