Két győzelemmel nyitott az U17-es csapatunk!

2021-09-10 Off By Németh Ferenc

Elkezdődtek a bajnoki küzdelmek az U17-eseink számára is, akik Mutter Attila és Vlaszák Géza vezetésével villámrajtot vettek!

U17: PEAC – FC Nagykanizsa 0-7 (0-1)

Összeállítás: Zsiborás Gábor-Ribarics Balázs (Szmodics Zétény 63’), Rákhely Péter, Belső Gergő, Mismás Dávid (Horváth Kornél 63’), -Tüske Bence (Erdélyi Kristóf 55’), Heiszter Bálint (Dömötör Patrik 63’), Macedo De Souza, -Erdei Dávid (Üst Zalán 46’), Horváth Áron, Kolman Patrik

Gólszerzők: Rákhely Péter,Macedo De Souza, Kolman Patrik (3),Horváth Áron (2)

Mutter Attila Vezetőedző: Mérkőzés kezdetétől  mi irányítottuk a játékot, szinte végig egy térfélen folyt a játék, habár ez nem mutatkozott meg  gólokban a hazaiak mélyen visszahúzták a  védővonalat így, csak kevés lehetőségünk adódott , jól zárták a területeket, de így is sikerült előnyel pihenőre vonulni. A második játékrészben már sokkal nagyobb területek nyíltak meg a hazai kapu előtt több lehetőségünk adódott, az ellenfelet is idővel felőröltük, ami aztán gólokban is megmutatkozott. A győzelmünk teljesen megérdemelt még ilyen arányban is.

U17: FC Nagykanizsa –HOLLER FC 4-2 (2-0)

Összeállítás: Zsiborás Gábor- Ribarics Balázs, Tüske Bence, Üst Zalán, Szmodics Zétény,-Dömötör Patrik, Heiszter Bálint(Takács Soma 81’),Erdélyi Kristóf (Vadász Noé 77’),Erdei Dávid(Horváth Kornél 66’), Horváth Áron (Bogdán Martin 81’), Mismás Dávid

Gólszerzők: Mismás Dávid(2), Horváth Kornél, Bogdán Martin

Mutter Attila Vezetőedző: Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, negyed óra elteltével már 2:0 volt az eredmény, ami talán egy kicsit meg is nyugtatott mindenkit, ezt követően kimaradtak a ziccerek majd a második félidőben sikerült még rá rúgni egyet, ekkor mindenki azt hitte, hogy eldőlt a mérkőzés, majd a mérkőzés hajrájához érve majdnem megbosszulta magát. Ettől függetlenül, csak dicsérni tudom a srácokat mivel mindenki oda tette magát. Egy jó erökből álló vendégek ellen sikerült otthon tartani a három bajnoki pontot.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#