Idegenben is magabiztosan nyert az Ifjovics csapat, továbbra is hibátlan az U13!

2021-09-13 Off By Németh Ferenc

Andráshidán vendégeskedett az U13-as régiós bajnokságban szereplő U13-as csapatunk, akik a péntek délutánra előrehozott mérkőzésen diadalmaskodtak, nagy gólkülönbséggel, még annak ellenére is, hogy rengeteg lehetőség kimaradt ezen a mérkőzésen. Így tovább srácok!

U13: Tarr Sprint Andráshida – FC Nagykanizsa  0-5 (0 – 2)

Összeállítás:  Józsa Z, Szili B, Fülöp P, Marczin Zs, Varga P, (Koller A) Knausz F, Szklenár G, Papp B, Spollár Z. (Csöndes P)

Gólszerzők: Spollár Z, Szklenár G, Fülöp P, Csöndes P, Varga P.

Ifjovics Ferenc Vezetőedző: A megyei rangadón a Tarr Andráshida vendégei voltunk! A vártnak megfelelően gyorsan átvettük a játék irányítását és már a 2. percben megszereztük a vezetést! A gyors gól után egyre másra alakítottuk ki a jobbnál jobb helyzeteket, de a nem odafigyelés, nem megfelelő koncentráció miatt sorra hagytuk is ki őket! A hazaiak szórványos ellentámadásaik egyikéből büntetőtőz jutottak, amit Józsa bravúrral hárított! Továbbra is nagy mezőnyfölényben játszottunk, de az újabb gól csak nem született meg, egészen a nagyszünet előtti percig! Ez nagyon jókor jött, megnyugtatta a csapatot! Helyenként szép támadásokat vezettünk, amikből továbbra is csak kevés százalékkal tudtuk tovább növelni az előnyünket! A hazaiak már nem nagyon jutottak el a kapunk előterébe, ennek ellenére a sok helyzetből, már csak 3 alkalommal sikerült betalálni!

Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a csapatomnak!