Régiós Bozsik Tornán szerepelt U11-es csapatunk, ahol remek teljesítménnyel rukkoltak ki Kisharmadás Gábor edző tanítványai!

2021-09-13 Off By Németh Ferenc

Elkezdődtek a régiós programok is, ami ebben a szezonban az U11-es csapatunkat érinti. Az első fordulóra Ajkán került sor, ahol 5 mérkőzést játszottak a fiúk.  Hajrá srácok, csak így tovább!  

Kisharmadás Gábor Vezetőedző:

A csapat nagy lelkesedéssel vágott neki a tornának, amely az eredményeken is meglátszik. A torna folyamán 3 mérkőzést nyertünk a Haladás, Lurkó, Andráshida Te ellen, és egy döntetlent játszottunk a másik hidai csapat ellen, míg Ajka ellen pedig egy ki-ki meccsen maradtunk alul. A torna folyamán a letámadásunk jól működött elégedett voltam vele, a helyzetkihasználással viszont van hiányérzetem, hiszen ha jobban koncentrálunk a kapu előtt, és nem kapkodunk, akkor nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. A helyzetkihasználás terén előrébb kell lépnünk. A mutatott játékkal, és a játékosok hozzáállásával elégedett vagyok, ez egy jó alap lehet a későbbiekre nézve. Gratulálok a csapatnak a hétvégén nyújtott teljesítményéhez.

Eredményeink:

FC Nagykanizsa – Haladás 2-1

FC Nagykanizsa – Lukró Fc 6-1

FC Nagykanizsa – Ate 3-0

FC Nagykanizsa – ASC 1-1

FC Nagykanizsa – Ajka 0-1

Csapat tagjai:  Bácskai D., Huszár Z., Horváth N., Kiss-Horváth Á., Kerekes M., Traub Á., Pongrácz Á., Kálmán M., Horváth Á., Rodek G., Németh D., Láng L., Huszár Á., Vadász T.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#