Bravúros győzelmet aratott Domján László U15-ös csapata a nagy rivális Holler ellen. Varga Peti parádézott, 5 gólt szerzett!

2021-09-28 Off By Németh Ferenc

Tavalyi szezonban is nagy csatákat vívtunk a végül bronzérmés Holler csapata ellen, akiket eddig sajnos nem sikerült egyszer sem legyőznünk egészen eddig a mérkőzésig. A végig nagyszerűen, ötletesen, kezdeményezően fellépő csapatunk a mérkőzésen végig dominálva esélyt sem adott az ellenfélnek, így a végén joggal ünnepelhetett együtt a szépszámú nézősereggel!

U15: FC Nagykanizsa – Holler UFC 6-1 (3-0)

Összeállítás: Tizedes Kevin – Richter Máté, Mikler Péter, Szilárd Zénó, Erdei Máté, – Farkas Benedek, Tamás Gergő, Varga Péter, – Ladányi Csanád (Krénusz Mátyás), Torma Zsombor, Csire Barnabás (Szabó Bence)

Gólszerzők: Varga P. (5), Richter M.

Domján László Vezetőedző: Nagyon jól játszottak a fiúk. Minden játékos maximumon próbált pörögni, ez meghozta a győzelmet, de nem is az eredmény, hanem a mutatott játék miatt vagyok boldog! Soha nem lehetünk elégedettek, mindig van min javítani, de a mai produkció nekem is tetszett! Nem szoktam külön kiemelni játékosokat, ma megteszem. Varga Péter 5 gólja, nagyszerű teljesítmény! Sokat tett a sikerért Torma Zsombor, akit 15 perc után a védelembe vezényeltem, és kitűnően semlegesítette az ellenfél gólvágóját. Mit is kívánhatnék magunknak, csak így tovább!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#