Izgalmas mérkőzésen a gólváltásból a vendég Szentlőrinc jött ki jobban az U14-es mérkőzésen, míg U13-asaink Szombathelyen mérkőztek és szenvedtek vereséget!

2021-09-28 Off By Németh Ferenc

Folytatódtak a küzdelmek az U14-eseknél is, nagyszerűen helyt álltak játékosaink, de sajnos a végén vereséget szenvedtek. A mérkőzés képét nézve a döntetlen reálisabb lett volna. U13-as csapatunk pedig Szombathelyen vendégszerepeltek.

U14:FC Nagykanizsa- Szentlőrinc  3-4(1-1)

Összeállítás: Tóth G,-Hosszú D, Szilágyi M, Beke M, Lovrek D, Bem M, Benczes J, Varga P, Horváth S (Bali N ), Pintér D, Király

Gólszerzők: Horváth S , Pintér D , Király N .

Lukács István Vezetőedző : Nagyon  sajnáltam a csapatot, mert ezen a mérkőzésen nem érdemeltünk vereséget. Úgy kezdtük a mecset, ahogy itthon kezdeni kellet. Támadólag léptünk fel és meg is lett az eredménye, egy szép ellen támadást góllal fejeztünk be. Aztán a gól után is jól játszottunk helyzeteink voltak csak sajnos nem koncentráltunk eléggé a kapu elött, és ez megbosszulta magát. A vendégek még a szünet elött kiegyenlítettek, így döntetlennel zártük az első félidőt. A második játékrészt is jól kezdtük hiszen megint vezetést szereztünk, de hamar jött a válasz aztán megszereztük a vezetést harmadszor is. De ezt sajnos nem tudtuk megtartani és sajnos a vendégek először egyenlítetek majd ők szerezték meg a győztes gólt. Ezt az utolsó gólt akár mi is megszerezhettük volna, de a vendégek határozottabbak voltak a kapu elött. Így elvitték mind a három pontot.

U13: Szombathelyi Haladás-FC Nagykanizsa 4-1 (2-0)

Összeállítás: Józsa Z, Koller A, Fülöp P, Domonkos N, Knausz F, Marczin Zs, Szklenár G, Papp B, Spollár Z.

Gólszerző:  Papp B.

Ifjovics Ferenc Vezetőedző: Rangadóra érkeztünk az eddig 100%-s Szombathelyi Haladáshoz! Sajnos a 3 beteg illetve sérült nagy részben kezdő játékosainkra a mai meccsen sem számíthattam, melléjük még közvetlenül a mérkőzés előtt csatlakozott Varga Patrik, akit még a kezdőbe jelöltem, de a bemelegítés során közölte, hogy maximum a mérkőzés végén tud egy kicsit játszani! Ennek ellenére jól kezdtük a mérkőzést, irányítottuk a játékot, lehetőségünk is akadt, de helyzet nem lett belőle! A 20. percben, közvetlen a szünet előtt egy buta védelmi hiba után az egyik védőnk kezére pattant a labda, büntető, amit biztosan értékesítettek a hazaiak! Innentől kezdve mintha egy másik csapat játszott volna a pályán! Nem tudom mi történt a fiúkkal, hibát hibára halmoztunk, keveset futottunk, nem zártunk vissza időben, pár játékos fegyelmezetlenül játszott! Nem is lehetett más ennek a következménye egy újabb kapott gól, igaz ez nagyon is vitatható leshelyzetből született! Nem is értem a szabályokat, hogy ebben a korosztályban miért kell partjelzők nélkül játszani! A 2. gól után még sikerült szépíteni, de pár perc múlva jött a 3 hazai találat! Sajnos ez után már nem volt esélyünk!