Most a fiatalabbak képviselték csapatunkat a Régiós U11-es tornasorozat sárvári fordulójában, akik nagyszerű játékkal örvendeztettek meg minket! Rodek Goran különdíjas lett

2021-09-28 Off By Németh Ferenc

Az U11-es tornasorozatban lehetőség van u10-es korosztályú játékosok szerepeltetésére, és mivel 8 ilyen hétvégi program van, ezért úgy döntöttünk, hogy egy-egy alkalommal igenis az U10-es, azaz 1 évvel fiatalabb csapatunkat is versenyeztetjük. Büszkék vagyunk rájuk, hogy ilyen nagyszerűen helyt álltak, valamint örülünk annak is, hogy két körzetválogatott játékost is magunkkal tudtunk vinni a Zalakaros és a Zalakomár csapatából!

Kisiván Gábor Vezetőedző: 14 játékossal érkeztünk a tornára, főként U10-es játokosokkal, illetve 2 körzeti válogatottal. 4 Mérkőzést játszottunk az erősebb csoportban. 4 mérkőzést játszottunk 20perces játékidővel. A mérkőzéseken 2 sorral léptünk pályára, azonos játékidővel, minden meccsen. 3 szoros mérkőzést játszottunk, bár úgy érzem, az Ajka kivételével végig domináltunk és irányítottuk a játékot. Sok helyzetet sikerült kidolgoznunk és remek egyéni megoldások is tarkították a játékunkat. A gólok nagy része amit kaptunk, inkább egyéni hibákból születtek, mint csapat taktikai hibákból. Összeségében elégedett vagyok a látott játékkal és a gyerekek hozzáállásával, örülök, hogy olyan játékosok is lehetőséget kaptak, akiknek ez volt az első komolyabb megmérettetése.

A kanizsai csapat különdíjasa: Rodek Goran, aki remek átlövéssekekkel és nagyszerű gólokkal segítette a csapatot, illetve nagyszerűen irányított.

Eredmények:

Nagykanizsa- Sárvár 3-3

Nagykanizsa- Tapolca 3-1

Nagykanizsa-Ajka 2-2

Nagykanizsa- Haladás 6-3