Újabb régiós tornán szerepeltek U11-eseink! Bácskai Dominik és Rodek Gorán különdíjas lett!

2021-10-04 Off By Németh Ferenc

Folytatódtak a régiós U11-es tornasorozat küzdelmei, immár a 4. ilyen rendezvényre került sor az ősz folyamán, most az Andráshida szervezésében. Csapatunk most is nagyszerűen helyt állt, és hasznos napot töltöttek el újra. Hajrá U11! Így tovább!

Kisharmadás Gábor Vezetőedző:

A hétvége folyamán Zalaegerszegre látogattunk a 4. Régiós Bozsik programra. A tornát jól kezdtük az első mérkőzésen sikerült felülmúlni a Lurkó csapatát. A második mérkőzésen sok egyéni hibával játszottunk, amikből gólokat is kaptuk így vereség lett a vége a Tapolca ellen. A továbbiakban rendeztük a sorokat és az Ajka csapatával egy küzdelmes mérkőzésen döntetlen született, az Andráshida ellen pedig fölényes győzelmet arattuk. A torna folyamán a helyzetkihasználásunk miatt lehet hiányérzetünk, nagyobb számban lehetett volna értékesíteni őket, ha nem kapkodunk a kapu előtt, úgy gondolom ebben javulnunk el. Az egyéni hibákból tanulnunk kell és jobban koncentrálni bizonyos szituációknál a védekezés részénél. A srácok megmutatták, hogy van tartásuk és erejük, ami bizonyítja, hogy vesztes állásból is magunk javára tudtuk fordítani a mérkőzések alakulását és jó volt látni a srácok örömét is.  Elégedett lehetek a hétvégén elért eredményekkel és gratulálok a csapatnak!Csak így tovább!

Eredmények:

FC Nagykanizsa – Lurkó FC 2-1   

Tapolca- FC Nagykanizsa 3-0

FC Nagykanizsa-Ajka FC 3-3         

Andráshida SC- FC Nagykanizsa 1-6

A tornán szerepelt játékosok: Bácskai Dominik, Kiss-Horváth Ádin,Budai Alex,Horváth Zsombor,Faragó Máté,Kálmán Marcell,Kerekes Máté,Pongrácz Ádám,Szollár Hunor,Traub Ádám,Láng Levente, Rodek Gorán.

A tornán Bácskai Dominik és Rodek Gorán külön díjban részesült.

.#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci