Újabb sikerével továbbra is dobogón az Ifjovics Ferenc vezette U13-as csapatunk!

2021-10-04 Off By Németh Ferenc

Haza pályán fogadtuk a Sárvár csapatát, melyet magabiztosan győztünk, annak ellenére, hogy helyenként döcögött a csapatunk játéka!

U13: FC Nagykanizsa-Sárvár  6-0 (2-0)

Összeállítás:  Józsa  Z.-Varga P, (Szili B). Fülöp P. Domonkos N. Papp B,  Knausz F, (Marczin Zs.). Szklenár G, Gémesi L,( CsöndesP), Zöldvári Á. (Spollár Z.),

Gólszerzők: Papp B (2). Knausz F. Zöldvári Á, Varga P. Domonkos N.

Ifjovics Ferenc Vezetőedző! Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Korán már a 3. percben megszereztük a vezetést, amit a 14. percben tovább növeltünk! Innentől kezdve alábbhagyott a lendületünk, látva, hogy az ellenfél szerényebb képességű játékosokból áll, elkezdtünk játszadozni, nem koncentráltunk eléggé, keveset futottunk. Ezt a szünetben megemlítettem a fiúknak, de nem nagyon használt a fejmosás, továbbra sem voltunk elég élesek, ennek ellenére jöttek a helyzetek és a gólok is! A mai napon szinte mindenki közepes teljesítményét nyújtott, hiányoltam a csapatomból azt a motiváltságot, amivel még több gólt szerezve, még jobban játszva tudtuk volna megnyerni ezt a mérkőzést. Ettől függetlenül gratulálok a csapatomnak az újabb győzelméhez, de nem szabad egy pillanatra sem hátradőlnünk!