A sok sérült és beteg hiányát nem tudta pótolni U19 – es csapatunk, így küzdelmes mérkőzésen nem sikerült pontot szerezni Pécsen!

2021-10-13 Off By Németh Ferenc

Öthetes győzelmi sorozatát szakította meg U19 – es csapatunk, aki nem bírta el több beteg és sérült játékosa hiányát. Sajnos komoly sérülés és betegséghullámmal szembesültünk a mérkőzés előtti napokban, meghatározó játékosok estek ki az U19-es keretből, így több fiatallal kiegészülve utaztunk Pécsre, ahol egy kicsit jobb koncentrálással, kapu előtti döntésekkel más eredmény is születhetett volna. A helyzeteink kimaradtak, a hazai csapat pedig megbüntette a hibáinkat!

U19: Pécsi VSK – FC Nagykanizsa 3 – 1 (1 – 0)

Összeállítás: Berkes D.(Bocskai P.) – Mutter M.(Ribarics B.),Belső G.,Rákhely P.,Varga D.(Balogh L.), – Józsa Á.,Tüske B.(Heiszter B.,Dömötör P.),Farkas R., – Millei B.,Horváth Á.(Üst Z.),Kolman P.(Mismás D.)

Gólszerzők: Millei B.

Németh István Vezetőedző: Sajnos sok hiányzónk volt a mai napon, természetesen ez nem a kifogás kategória, de egy olyan mérkőzést vesztettünk el ahol a rutinosabb játékosainkkal kiegészülve biztosan eredményesebbek tudtunk volna lenni! Mindemellett köszönet a fiatalabb játékosok helytállásáért, hisz a mérkőzésen egyáltalán nem játszottunk alárendelt szerepet, sőt ha a helyzeteinkkel jobban sáfárkodunk biztosan ,,pontosan,, tértünk volna haza!