Szombathelyen játszott az U10-U11-es vegyes csapatunk az 5. Régiós Bozsik tornán, ahol remek játékkal minden mérkőzését megnyerte! Láng Levi különdíjas lett!

2021-10-13 Off By Németh Ferenc

Már az 5. alkalommal rendezték meg az őszi szezonban az U11-es régiós Bozsik tornát ezúttal Szombathelyen ahova többnyire U10-es fiatalokat vittünk ez alkalommal, kiegészülve U11-es játékosokkal is. A gyerekek egyre jobban játszanak, csak így tovább fiúk!

U10: Szombathely 5. Régiós Bozsik torna

Kisiván Gábor Vezetőedző: 14 játékossal érkeztünk a tornára, vegyesen U10-es és U11-es játékosokkal. A sorsolás alapján a B csoportba kerültünk, ahol Zala megyei csapatokkal mérkőztünk meg. 6 mérkőzést játszottunk 14 perces játékidővel, mindenkivel kétszer. A mérkőzéseken 2 sorral léptünk pályára, mindenki azonos játékidővel. A mérkőzéseken fölényben játszottunk, többségben birtokoltuk a labdát, és általában több gólos győzelmeket arattunk. Egy szorosabb találkozót játszottunk a Hévíz ellen. Elégedetten távoztunk a helyszínről, az edzésen gyakorolt játékelemeket viszont láttam a pályán és remek egyéni megoldásokat és cseleket is láttam a pályán.

A kanizsai csapat különdíjasa: Láng Levente, aki a legkreatívabb játékos volt, több poszton is helyt állt, és mind csapatszinten, mind egyénileg remek megoldásokkal színesítette a játékunkat.

Eredmények:

Nagykanizsa- Andráshida TE 4-0

Nagykanizsa- Andráshida SC 2-0

Nagykanizsa-Hévíz 2-1

Nagykanizsa- Andráhida TE 6-0

Nagykanizsa- Andráshida SC 6-1

Nagykanizsa-Hévíz 5-0