U16-os csapatunk mindkétszer idegenben nyert meggyőző fölénnyel, vezetjük a tabellát!

2021-10-14 Off By Németh Ferenc

Folytatódott a megyei U16-os bajnokság, csapatunk vasárnap a Lenti vendége volt, míg kedden már Kiskanizsán volt jelenése a Mutter Attila és Vlaszák Géza vezette csapatnak! A fiúk megoldották a feladatot, és mindkétszer sok gól szerezve nyerték meg a mérkőzéseket!

U16: Lenti TE – FC Nagykanizsa 2-11 (0-5)

Összeállítás: Tizedes Kevin,-Koller Norbert Kálovics Richard, Takács Kevin,, Koller Norbert, Szilárd Zénó- Vadász Noé, Horváth Kornél, Farkas Benedek,( Kütsön Marcell 46’), Halassy Ádám, Bogdán Martin, Boros-Gyevi Péter(Richter Máté)

Gólszerzők: Boros-GY P (3), Bogdán Martin (4), Koller Norbert, Szilárd Zénó, Horváth Kornél (2)

Mutter Attila Vezetőedző: Helyenként jó és magabiztos játékkal nyertük meg idegenbeli mérkőzésünket Lentiben. Már az első játékrészben eldőlt a három bajnoki pont sorsa, a második félidőben igazából a számszerű végeredmény volt csak kérdéses. A mérkőzést ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyertünk meg.  Gratulálok a csapatomnak!

U16: Kiskanizsa FC – FC Nagykanizsa 0-7 (0-2)

Összeállítás: Tizedes Kevin,- Richter Máté,(Szabó Bence 55’), Kálovics Richard, Takács Kevin, Erdei Máté, (Fáth Viktor 46’), Vadász Noé,(Kütsön Marcell 46’) Horváth Kornél, Takács Soma, Halassy Ádám, (Ladányi Csanád 46’) Bogdán Martin, Koller Norbert

Gólszerzők: Bogdán Martin (3), Koller Norbert, Horváth Kornél, Halassy Ádám, Kütsön Marcell

Mutter Attila Vezetőedző: Az elmúlt mérkőzéseken mutatott jó teljesítmények a mai nap elmaradt a várakozástól. Győzelmünk ellenére a mutatott játékkal nem vagyok maradéktalanul elégedett, egyénileg és csapat szinten is túl sok hibával játszottunk. Azon dolgozunk, hogy a következő mérkőzésre ezeket a hibákat kijavítsuk.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#