Megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet, egygólos vereség idegenben!

2021-10-18 Off By Németh Ferenc

Nem sikerült győzni az U14-es csapatunknak idegenben sajnos, a gyerekek rengeteg helyzetet kidolgoztak, viszont ebből csak kettőt sikerült gólra váltanunk. Pozitívum, hogy a játék képe alapján agyértelműen a miénk volt a jobb csapat, viszont meg kell tanulni a helyzeteket gólra váltani. Fel a fejjel srácok, a következő mérkőzésen lehet majd javítani!

U- 14: Kaposvölgye FC – FC Nagykanizsa 3-2 (3-1)

Összeállítás: Tóth G-, Berkes B, Szilágyi M, Beke M, Lovrek D, Fülöp P, Unger P, Varga P, Király N ( Jankovics Á ), Horváth S (Benczes J ), Beke D .

Gólszerzők: Varga P, Fülöp P.

Lukács István vezetőedző: Sajnos ezen a mérkőzésen kihagytunk mindent, amit egy csapat ki tud hagyni, ennyi ziccerünk nem volt az elmúlt három fordulóban.  A meccset egészen jól kezdtük, hiszen egy szép támadás végén megszereztük a vezetés, viszont utána komoly egyéni hibákból hátrányba kerültünk. A szünetben átbeszéltük a hibákat és a második félidőben egy teljesen más csapat jött ki a pályára, agresszívek voltunk, sokkal jobban és pontosabban passzoltunk.  Azért nem tudtuk megfordítani a mérkőzést, mert a kapu elött nem koncentráltunk elégé, és kapkodtunk. Rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt, viszont dicséretes, hogy ennyi helyzetet kidolgoztunk, és domináltunk a második félidőben.