Több volt ebben! Vereséget szenvedett U19-es csapatunk Kozármislenyben!

2021-12-07 Off By Németh Ferenc

Igazi rangadóra utaztunk a szezon zárásaként Kozármislenybe, ahol közvetlen riválisunkkal mértük össze tudásunkat. A mérkőzés első félidejében nagyszerű teljesítményt nyújtva vezettünk, majd sajnos hibáinkat azonnal büntetve fordított a házigazda, és hiába egyenlítettünk újra, sajnos a kihagyott helyzeteink megbosszulták magukat. Tavasszal visszavághatunk!

U19: Kozármisleny FC – FC Nagykanizsa 5-2 (1-1)

Összeállítás: Bocskai P. – Mutter M., Rákhely P., Kocsis J., Bános L. (Üst Z.) – Csavari B., Józsa Á., Farkas R. (Füzesi P.)- Kolman P. (Horváth L.), Millei B., Varga D.(Horváth Á.)

Gólszerzők: Millei B. (2)

Bene Gábor Utánpótlás Szakmai Vezető: Győzni mentünk Kozármislenybe, és ennek megfelelően nagyon jó felfogásban kezdtük a mérkőzést. Jó ritmusban, intenzíven játszottunk, kimondottan élvezhető mérkőzés volt, egy jó ellenféllel szemben. Vegyes érzelmek vannak bennem, ugyanis a csapatom kimondottan jól játszott az első félidőben, domináltunk és teljes kontrol alatt tartottuk a mérkőzést, viszont a második félidőben már nem tudtunk ilyen minőségben teljesíteni, és számomra érthetetlen hibákból saját magunkat vertük meg. Sajnos jobb csapatok ellen nem fér bele, hogy 3 alkalommal is üres kapuval szemben állva nem tudunk gól szerezni, illetve védekezésben olyan hibákat vétünk, amit ezen a szinten már nem szabad. 3-2-nél szemben álltunk a kapuval üres kapura, sajnos kihagytuk, majd szinte az ellentámadásból kapusom rossz döntése és megoldása után az ellenfél gólt szerzett. 3-3 helyett 4-2 lett az állás, ami döntően befolyásolta a mérkőzést. Ettől függetlenül láttam igazán biztató dolgokat a jövőre nézve, és télen sokat dolgozva az ilyen mérkőzéseket is meg fogjuk nyerni a tavaszi folytatásban!