Gólzáporos mérkőzésen győzelemmel búcsúzott az évtől U17-es csapatunk!

2021-12-09 Off By Németh Ferenc

Elmaradt mérkőzést pótoltunk szerdán a Szekszárd csapata ellen hazai pályán. U17-es csapatunk egy hullámzó mérkőzésen magabiztosan, 6 gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot, így 4. helyen zártuk az őszi szezont mindössze 6 ponttal lemaradva az éllovas Siófok gárdájától!

U17: FC Nagykanizsa – Szekszárd 6-3 (3-0)

Összeállítás: Zsiborás Gábor – Ribarics Balázs, Tüske Bence (Takács K.), Üst Zalán, Mismás Dávid, – Dömötör P. (Koller N.), Macedo S.(Takács S.), Horváth K. (Erdei D.), – Kolman P., Horváth L., Horváth Á.(Eszter L.)

Gólszerzők:  Kolman P. (2), Horváth L., Erdei D., Ribarics B.

Mutter Attila Vezetőedző:

A magabiztosnak tűnő győzelem ellenére a mutatott játékkal helyenként egyáltalán nem voltam elégedett, mezőnyben kapkodó, pontatlan játék jellemezte csapatunkat. Rengeteg labdát adtunk el, ezáltal a játék folyamatossága, minősége és tempója nem olyan volt, amilyet szeretnénk. Hosszú és hektikus volt a szezon, azt gondolom a csapatnak és a játékosoknak is jót fog tenni a pihenő, hogy újult erővel tudjunk majd januárban belevágni a munkába. Gratulálok a csapatnak az őszi teljesítményhez összességében, tavasszal szeretnénk rátenni még egy lapáttal!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci