Nagyarányú győzelemmel feledtetett U17-es csapatunk a két egygólos vereséget!

2022-03-23 Off By Németh Ferenc

Bosszantó vereségekkel kezdtük a szezont az U17-es bajnokságban, ugyanis betegségek és sérülések miatt rengeteg hiányzónk volt, de így is nagyon szoros mérkőzéseket játszottunk, de sajnos a mérleg nem felénk billent. A sérültek fokozatos visszatérésével már jobb a helyzetünk, amit a Nagyatád ellen is bizonyított a csapat.

U17: FC Nagykanizsa – PEAC 1-2 (1-0)

Összeállítás: Szmodics Zétény- Erdei D ,Takács K, Kálovics R Szilárd Zénó(Halassy Á) -Dömötör P Vadász N, Macedo De Souza(Kütsön M),- Mismás Dávid, Horváth K, Takács S (Richter M)

Gólszerzők: Horváth Kornél

Mutter Attila Vezetőedző: Nem túl jó előjelekkel kezdődött számunkra a tavaszi nyitány, betegség illetve a sérülések megtizedelték a csapatot, ennek ellenére jól álltunk bele a mérkőzésbe, az elejétől kezdve mi irányítottuk a játékot, és a vezetést is sikerült megszereznünk az első játékrészben. A második félidő forgatókönyve kicsit másként alakult, mint ahogy terveztük. Alkalmi kapusunk hibájából túl hamar hátrányba kerültünk, és innentől kezdve teljesen más mérkőzés folyt a pályán. Habár a játékosok így is mindent megtettek, de kevésnek bizonyult a mérkőzést befolyásoló bírói hibákkal szemben. A mérkőzés összképét nézve nem érdemeltünk vereséget.

U17: FC Holler –  FC Nagykanizsa

Összeállítás: Soós Dávid- Koller N, Kálovics R, Tüske B, Erdei D – Vadász N, Csire B, Tamás G – Horváth K, Takács S , Heiszter B

Gólszerzők: Koller Norbert

Mutter Attila Vezetőedző: Sajnos eléggé felforgatott kerettel tudtunk csak elutazni Dunaföldvárra, ami nem túl sok jót sejtetet, így is pontszerzés reményében érkeztünk, és megpróbáltuk kihozni a maximumot, ám egy rendkívül gyenge színvonalú találkozón, a csapatok egymás hibáiból éltek, nagyon sok pontatlan átadás jellemezte a mérkőzést a kapuk csak ritkán forogtak veszélyben. Indiszponált támadó játékunknak köszönhetően nem sikerült ponttal távoznunk.

U17: FC Nagykanizsa –  Nagyatád  13 -0  (6 -0)

Összeállítás: Soós Dávid- Koller N,(Ribarics) Kálovics R, ( Takács K) Rákhely,(Belső) Üst Z, -Tüske B, Dömötör P (,Takács S) Macedo de Souza ( Heiszter), Erdei D(Horváth L)  Horváth K, Mismás D (Kolman)

Gólszerzők: Rákhely, Üst (3), Horváth K (2), Mismás, Tüske B (3), Horváth L, Heiszter B, Takács S

Mutter Attila Vezetőedző: Mérkőzés kezdetétől próbáltuk magukhoz ragadni a kezdeményezést, támadólag léptünk fel, nyomás alatt tartottuk ellenfelünket. Motiváltan játszottunk, de túl sok hiba csúszott a támadó játékunkban. Így csak nehezen tudtuk feltörni az ellenfél zárt védekezését. Győzelmünk még ilyen irányba is teljesen megérdemelt. Mivel minden csapatrészben jobb teljesítményt nyújtottunk

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#