Hatgólos U13-as siker a péntek délutáni bajnokin az Andráshida ellen!

2022-04-05 Off By Németh Ferenc

Magabiztosan játszva győztük le a megyei riválisunkat a péntek délutáni bajnoki mérkőzésen. Csapatunkban több jó egyéni teljesítmény is volt, de csapatjátékunkban fejlődnünk kell. Legközelebb a csapat Csornára utazik!

U13: FC Nagykanizsa – Tarr Sprint Andráshida 6-0 (2- 0)

Összeállítás:  Józsa Z., (Fritz O.), Szili B., ( Gerencsér B.), Domonkos  N., Marczin Zs., (Szklenár G.),  Keszei A., Fülöp P., Varga P.,( Hajmás R.), Papp B., (Csöndes P.) Spollár Z., ( Knausz F.),

Gólszerzők: Papp B. 2, Varga P., Fülöp P., Keszei A., Peresztegi(Öngól).

Ifjovics Ferenc vezetőedző: A mai nap a csoportunkban az utolsó helyen álló Tarr Andráshida csapatát fogadtuk! Az eltervezett taktikánkat a mérkőzés elején nem igazán tudtuk érvényesíteni, mert a vendégek meg se próbálták kihozni a labdát, így nem tudtunk labdákat szerezni az ellenfél térfelén. Az előrevágott labdákat gyorsan megszereztük és ezekből a labdaszerzésekből minél gyorsabban támadásba lendülni! Sajnos ma nagyon sok hibával, pontatlanul játszottunk az első negyedben! A vezetést a 15. percben sikerült megszerezni! A második negyedben sem változott a Tarr taktikája, betömörülve védekeztek, voltak lehetőségeink, helyzeteink is, de csak közvetlen a szünet előtt sikerült növelni az előnyt! A nagyszünet után pár perccel egy jogos büntetővel 3-0-a alakult az állás! Innentől kezdve a vendégek megpróbáltak feljebb jönni, nagyobb területek adódtak a csatáraink előtt, pontosabban játszottunk, további helyzeteket alakítottunk ki, és további 3 góllal terheltük meg a kapujukat! Teljesen megérdemelt nagyarányú győzelmet szereztünk egy kellemetlen felfogásban játszó ellenfél ellen.