Nagyot küzdöttek az U14-esek, de egy késői góllal alulmaradtak a dobogóért küzdő hazai csapat ellen!

2022-04-11 Off By Németh Ferenc

Mohácsra utazott a jó formában lévő Lukács alakulat, abban a reményben, hogy újabb bravúrt bemutatva meglepetést szereznek Mohácson, de sajnos a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat.

U14: Mohács-FC Nagykanizsa 3-2 (2-1)

Összeállítás: Tóth G.(Fricz O)- Berkes B, Szilágyi M, Beke M, Király N, Bem M.(Benczes J), Fülöp P, Varga P, Beke D, Pintér D, Horváth S. (Domonkos N)

Gólszerzők: Pintér D. 2

Lukács István vezetőedző: Ezen a hétvégén is szerettük volna jó sorozatunkat folytatni, de sajnos nagy küzdelemben vereséget szenvedtünk. Ezt a meccset is elég rosszul kezdtük, hiszen negyed óra alatt kétgólos hátrányba kerültünk. Az első félidő végén tudtunk szépíteni, majd a félidőben rendeztük sorainkat, és a második félidőben már azt a csapatot láttam, akit szerettem volna. Sajnálom, hogy pont nélkül jöttünk el, mert egy pontot megérdemeltünk volna a második félidei játékunk alapján. Sajnos adtunk az ellenfelünknek egy félidőnyi előnyt, illetve bosszantó az utolsó pillanatokban gólt kapni. Ennek ellenére elégedett voltam a csapattal gratulálok nekik a mutatott játék és mentalitás miatt.