Kanizsán rendeztük az újabb U8-U9-es régiós tornasorozat aktuális fordulóját, ahol fiataljaink nagyszerű mérkőzéseket játszottak a ZTE, PMFC és Siófok csapatai ellen.

2022-05-04 Off By Németh Ferenc

Műfüves edzőpályánk adott otthont az újabb fordulónak, ami az U8-U9-es csapatainkat érintette. Takács András és Lukács István csapatai izgalmas, nagyszerű csatákat hozó mérkőzéseket játszottak a jó nevű és komolya erőt képviselő ellenfelek ellen a szépszámú hazai közönség előtt. A PMFC egy góllal jobbnak bizonyult, a Siófok csapatát magabiztosan vertük, míg az utolsó körben a kanizsai játékosokat is felvonultató ZTE csapatát vertük meg egy szoros mérkőzésen.

Takács András vezetőedző: Nagyon büszkék vagyunk a gyerekeinkre, hiszen egy igazán jó tornán, szép időben, nagyon jó ellenfelek ellen tudtak játszani, és nagyszerű teljesítményeket mutattak. Mind a mutatott játék, a játékhoz való hozzáállás, alázat, akarat, szenvedély megvolt bennünk, ami miatt óriási dicséret illeti őket. Gratulálok minden résztvevő gyereknek, és köszönjük a szülők támogató buzdítását is!

Eredmények:

Nagykanizsa- Pécs                         2:3     Góllövő: Strazsek Á. 2

Nagykanizsa-Siófok                        7:0     Góllövő: Strazsek Á. 4, Csöndör P. 2, Majoros B. 1,

Nagykanizsa-ZTE                             3:2     Góllövő: Strazsek Á.1, Proszenyák  L.1, Rima G.1,

A tornán részt vettek: Strazsek Ábel, Gál Gergely, Majoros Botond, Proszenyák László, Pózvég Áron Király András, Csöndör Péter, Rima Gergő, Torda Dániel, Tóth Jácint

Hajrá U8, Hajrá U9!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#