Első bajnoki mérkőzésén nyert U16-os csapatunk!

2022-09-19 Off By Németh Ferenc

Nagy izgatottsággal várta lányaink az első bajnoki mérkőzését, hogy Ők is bemutatkozhassanak FC Nagykanizsa színeiben!

Szollár Bernadett U16 vezetőedző:

Első hazai mérkőzésen a Paks SE csapatát fogadtuk. Tavalyi bajnokságban Ők másik csoportba voltak így nem ismertük őket.

Az első félidő elején még kicsit kapkodtunk, de akkor is már sok helyzetet alakítottunk ki, amik sorra kimaradtak. Az első gólt Fülöp J. szerezte meg a 17. percben, ami megnyugtatta csapatunkat és egymás után szerezték a gólokat. A 19. perben Báder M. talált be és ez után jöttek a Jázmin sikerek. A 23. és 24. percben Nagy J. találatai következtek, és újra Fülöp J. lába sült el a 33. és a 34.percben, így 5:0-s sikerrel mehettünk a szünetre.

Második félidőt ugyan úgy kezdtük, mint az első félidőt. Sok helyzetünk volt, amit nem tudtunk gólra váltani. Ami megbosszulta magát, Paks csapata talált be kapunkba egy védelmi hibából. A gól nem zavart meg minket, ugyan úgy mezőnyfölényben játszottunk tovább, és alakítottuk ki helyzeteinket. Egymás után 3-szor sikerült betalálni Nagy J. 69.perben, majd Fülöp J. 70.percben, utolsó gólunkat Nagy J. szerezte a 77.percben. A mérkőzés utolsó perceiben egy újabb védelmi hiba után, Paks megszerezte második gólját, amivel véget is ért a mérkőzés!

Összességében jó mérkőzést játszottunk, a helyzet kihasználáson javítani kell még. Gratulálok a lányoknak, és további sok sikert a Paks csapatának!

Leány Regionális U-16 HNP Dél-Nyugtai csoport 2. forduló FC Nagykanizsa – Paksi SE 9-2 (5-0)

Összeállítás: Vékási F., Kápics K., Nagy J., Baj V., Fülöp J., Marics M., Bogdán F., Pintér D., Báder M., Kepe K.

Gólszerzők: Fülöp J. (4), Nagy J. (4), Báder M.