Menetel az U15-ös csapatunk hétvégén nagyarányú győzelmet arattak Lukács István tanítványai a Szentlőrinc csapata ellen, Beke Dávid 5 gólt szerzett!

2022-10-12 Off By Németh Ferenc

Jól szerepel az U15-ös korosztályunk a regionális bajnokságban, hiszen 5 mérkőzés után 4 győzelemmel, és egy vereséggel a harmadik helyen állnak. Sajnálatos szűk 1-0-s vereséget Mohácson a listavezető otthonában szenvedtük el, amire nagyszerű gyógyír volt az örök rivális Szentlőrinc csapata elleni bravúros, nagyarányú győzelem. Gratulálunk fiúk, így tovább!

U15 Nagyatád-FC Nagykanizsa 0-3( 0-2)

Összeállítás: Tóth G- Berkes B ( Horváth S) Szilágyi M, Beke M, Király N, Bem M, Unger P, Fülöp P, Pintér D, Varga P, Beke D(Szklenár G)

Gólszerzők: Bem M 3

Lukács István vezetőedző: Úgy mentünk el erre mérkőzésre, hogy esélyesként léptünk pályára. Ezt a gyerekekkel át is beszéltük meccs előtt, mi vagyunk az esélyesek, de oda kell figyelni, mert kellemetlen agresszív, helyenként durva csapattal fogunk találkozni. A mérkőzést végig uraltuk helyenként látványos szép támadásokat vezettünk. Ha egy kicsit még határozottabbak vagyunk a kapu előtt, akkor akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, és ezen az úton kell haladni a céljaink felé.

U15 FC Nagykanizsa-Szigetvár 5-0 (2-0)

Összeállítás: Tóth G,- Horváth S, Szilágyi M, Beke M, Király N, Benczes J(Gerencsér B) Unger P, Bem M, Pintér D, Varga P, Beke D

Gólszerzők: Beke D 3, Horváth S, Varga P

Lukács István Vezetőedző: Ezen a hétvégén egy számunkra ismeretlen csapat érkezet hozzánk, velük nem találkoztunk még soha. Megbeszéltünk a csapattal, hogy teljes koncentráció kell ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést. Ezt be is tartották, hiszen a vártnál könnyebben sikerült nyernünk, az eredmény a vendégcsapatra hízelgő. Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez. Az számomra külön öröm, hogy egy újabb fiatal játékos mutatkozott be a csapatba.

U15 FC Nagykanizsa-Harkány 5-0 (2-0)

Összeállítás: Tóth G,- Horváth S, Szilágyi M, Beke M, Király N, Benczes J (Tóth R) Unger P, Fülöp P, Borda M, Beke D, Varga P

Gólszerzők: Beke D 2, Varga P 2, Fülöp P

Lukács István vezetőedző: Elég tartalékos csapattal kellet kiállnunk erre mérkőzésre, több alapember is hiányzott. De mint az eredmény is mutatja, sikerült megint győztessen elhagyni a pályát, végig uralva a mérkőzést. Az ellenfélnek szinte nem is volt helyzete, a győzelmünk egy percig se forgott veszélybe, csak az első gólig döcögött a játék a nagyon masszívan védekező ellenfél ellen. Utána már csak az volt a kérdés milyen arányban tudjuk megnyerni a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez.

U15 Mohács-FC Nagykanizsa 1-0 (1-0)

Összeállítás: Tóth G,-Horváth S(Berkes B),Szilágyi M, Beke M, Király N, Unger P, Bem M, Fülöp P, Varga P(Benczes J),Pintér D, Beke D(Borda M)

Lukács István Vezetőedző: Ezen a hétvégén egy rangadóra készültünk, a felkészüléssel nem is volt semmi gond egész héten jól dolgoztak a srácok. Sajnos nem jöttünk ki jól ebből a meccsből, hiszen vesztesen hagytuk el a pályát. Egy nagyon küzdelmes mérkőzés volt, igazából nem játszottunk jól, de nem tehetek szemrehányást egyik játékosomnak sem, hiszen mindenki tette a dolgát. Legközelebb javítunk.

U15: FC Nagykanizsa-Szentlőrinc 14-1 (5-0)

Összeállítás: Tóth G- Borda M (Berkes B) Szilágyi M (Benczes J) Beke M ,Király N Bem M, Fülöp P(Varga II P)Beke D(Csillag K)Pintér D ,Horváth S( Nagy K) Varga P

Gólszerzők: Beke D. 5, Pintér D 3, Varga P 2, Nagy K 2, Benczes J, Király N

Lukács István vezetőedző: Ezen a mérkőzésen mindenben felülmúltuk ellenfelünket, mint ahogy az eredmény is mutatja. A csapat minden egyes játékosa betartatta, amit megbeszéltünk a meccs előtt, mind taktikailag, mind egyénileg felülmúltuk ellenfelünket, és szebbnél szebb gólokat szereztünk. A győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben, külön örülök, hogy a helyzeteinket végre gólokra tudtuk váltani. Gratulálok a csapatnak.