A héten két mérkőzés is volt leány U14-es csapatunknak.

2022-11-08 Off By Németh Ferenc

Csütörtökön Szekszárd csapatát láttuk vendégül, míg vasárnap Kaposvárra utaztunk.
Domján Péter vezetőedző:

Szekszárd elleni találkozót kicsit álmosan kezdtük, meg is lett az eredménye, vezetéshez jutott a vendégcsapat. Fokozatosan jöttünk vissza a meccsbe. A második harmadban sikerült egyenlítenünk. Erre gyorsan válaszolt is az ellenfél 1:2, majd a végén bebiztosították a győzelmet 1:3.
Ismét azt kell mondanom, hogy ellenfelünk nem volt jobb, de amíg nem leszünk higgadtak a kapu előtt, addig csak hullaltjuk a pontokat, bár nem feltétlen a győzelem motivál, hanem, hogy a csapat fejlődjön. És-e téren pozitív volt ez a meccs is.
Volt mit átbeszélni a lányokkal.
Leány Regionális U-14 HNP Dél-Nyugtai csoport 6. forduló FC Nagykanizsa-Szekszárdi UFC 1-3 (0-1)

Összeállítás: Feurer M., Nagy J., Baj V., Fülöp J., Marics M., Heiszter H., Bogdán F., Kepe K., Bergmann D.

Csere: Szabó V.

Góllövö: Fülöp J.

Domján Péter vezetőedző:

Vasárnap Kaposvár volt az úticél. Meccseket tekintve nem ígérkezett egyszerű mérkőzésnek, hiszen győztesként hagyták el a pályát az MTK és a Szekszárd ellen is. Egyértelműen ők voltak az esélyesebb csapat.
Támadólag léptünk fel a pályára, mégis az ellenfél szerezte meg a vezetést már a 3. percben. Erre volt egy gyors válasz szinte azonnal, és átvettük az irányítást. Megszereztük a vezetést, amire ők is feleltek, 2-2. Innentől kezdve nem volt kérdés ki nyeri a mérkőzést, sorra alakítottuk ki a helyzeteket, mint az eddigi mérkőzéseken is, de hatott az eligazítás és elkezdték élvezni a játékot. Sorra jöttek a gólok. A végeredmény 3:6 lett a javunkra.
Összességében úgy néz ki, beért a csapat. Igazi focit láthattak a nézők. A kapusunk Feurer Mira szenzációsan védett. Felnőtt női kapusokat meghazudtolva, de felsorolhatnék mindenkit a teljesítménye alapján. Kombinatívan játszottunk, jó volt látni. Ez szép munka volt.

Egyik játékosom megkérdezte meccs után: Most büszke vagy ránk?- Hát igen!

Leány Regionális U-14 HNP Dél – Nyugati csoport 9. forduló Kaposvári Rákóczi BFLA – FC Nagykanizsa 3-6 (2-4)

Összeállítás: Feurer M., Nagy J., Baj V., Fülöp J., Marics M., Heiszter H., Bogdán F., Kepe K., Bergmann D.

Csere: Szabó V.

Góllövők: Nagy J. (3), Fülöp J., Heiszter H., Szabó V.