Továbbra is jól teljesít Lukács IstvánU15-ös csapata, két meccsel kevesebbet játszva is dobogós helyen állunk.

2022-11-09 Off By Németh Ferenc

Tartja kiváló őszi formáját az U15-ös csapatunk, hiszen 8 mérkőzésből egy döntetlen és vereség mellett 6 alkalommal győztesen jöttek le a pályáról Varga Patrikék. Örömteli, hogy a mutatott játék is egyre jobb, kivéve talán a Nagyatád elleni hazai mérkőzésünket, így bizakodva várjuk a hátralévő fordulókat!

U15 FC Nagykanizsa-Nagyatád 5-0 (3-0)

Összeállítás: Tóth G,- Berkes B (Horváth S) Szilágyi M, Beke M, Király N, Bem M (Szklenár G) Varga P, Fülöp P(Benczes J) Beke D, Nagy K(Csillag K) Pintér D

Gólszerzők: Varga P. 3, Pintér D., Beke M.

Lukács István vezetőedző: Ezen a mérkőzésen a tabella utolsó Nagyatád együttesét fogadtuk, ez sajnos meg is látszott a csapat játékán. Egy pozitívum volt, hogy győztünk azon kívül nagyon nem lehetett semmi pozitívumot mondani. Sokat hibáztunk, rossz döntéseket hoztunk védekezésben, és támadásban egyaránt. Szerencsénkre most ezeket nem tudta kihasználni az ellenfél, de jobb csapat ellen ezeket el kell kerülni. Gratulálok a csapatnak a három ponthoz.

U15 Szigetvár-FC Nagykanizsa 0-7 (0-3)

Összeállítás: Tóth G,-Berkes B, Szilágyi M, Beke M, Király N, Bem M, Varga P, Nagy K( Benczes J)Pintér D, Horváth S(Csillag K) Beke D(Unger P)

Gólszerzők: Beke D 2, Pintér D 2, Unger P, Benczes J, Nagy K, Varga P

Lukács István vezetőedző: Ezen a hétvégén egy jóval szerényebb képességű csapathoz látogatunk, és ahogy az eredmény is mutatja hozta a csapat a papírformát. Kicsit nehezen indult be a gólgyártás elégé rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt, de aztán ahogy megrúgtuk az első gólt utána már egész jó arányba használtuk ki a helyzeteinket. Mezőnybe jól fociztunk egy percnyi esélyt se adtunk ellenfelünknek, gratulálok a csapatnak a győzelemhez.