Egy halasztott mérkőzéssel zártuk az őszi szezont az LBW Nyúl SC. otthonában.

2022-11-22 Off By Németh Ferenc

Benedek József vezetőedző:

 

A papírforma nekünk kedvezett, és a játékot is így építettük fel.

Letámadtunk. A játékot igyekeztünk ellenfelünk térfelén tartani, ott labdaszerzéssel veszélyesek lenni a kapujukra. Ebben a játékban, ami hiba lehetőség volt, az be is jött. A 10 percben egy a védők mögé belőtt labdával lógott’ meg agy hazai játékos, amit értékesített is. Ezt gyorsan tudtuk kompenzálni Köröcz B. révén. A játékot mi irányítottuk, helyzeteinket viszont kissé pontatlanul fejeztük be. Ezek ellenére Szollár B. és Szabó Zs. góljával a félidőt két gólos előnnyel zártuk.

A második játékrész is a miénk volt. Sokkal meggyőzőbbek, és szervezettebbek voltunk ellenfelünknél. További két Szollár B. találattal egyértelművé tettük a mérkőzés kimenetelét.(1:5)

Azt kell mondjam, hogy a korán kapott gól ellenére tudtunk jól és koncentráltan játszani. Szervezettek voltunk, és jól néztünk ki ‘ a pályán. Akár nagyobb arányú is lehetett volna győzelmünk.

Az őszt az 5. helyen zártuk 21 ponttal. Lemaradva 4 ponttal a dobogótól. De ennek értékelése nem most aktuális.

Női NB II. Nyugati csoport 8. forduló LBW Nyúl SC – FC Nagykanizsa 1-5 (1-3)

Összeállítás: Andor T., Molnár R., Miklós M.L.(Szeibert N.), Németh P.(László Zs.), Szollár B., Balassa D.(Molnár R.), Sóstai L., Szokol D., Szabó Zs., Nagy-Fáró D., Köröcz B.

Csere: Molnár R., László Zs., Szeibert N.

Góllövők: Szollár B. (3), Köröcz B., Szabó Zs

.