Három bajnoki fordulón van túl Leány U16-os csapatunk!

2023-10-17 Off By Németh Ferenc

Az első évünk, hogy az U16-os csapatunk nagypályás bajnokságban kezdte meg a szezont. Jól kezdtük 3 mérkőzésen 3-szor sikerült nyerni.

Leány Regionális U-16 Dél-Nyugati csoport 4. forduló FC Nagykanizsa – HR-Rent Kozármisleny 10 – 1 (6-0)

Összeállítás: Bogdán., Nagy J., Fülöp., Horváth Zs., Heiszter H., Marics M., Torma L., Kepe K., Matyók K., Gyergyák R., Németh B.

Gólszerzők: Heiszter H. (5), Fülöp J. (4), Nagy J.

Szollár Bernadett vezetőedző: Első nagypályás bajnoki mérkőzést játszottuk Kozármisleny csapata ellen, akit jól ismertünk. Már az első perctől kezdve irányítottuk a játékot. Ez mutatja az eredmény is, hiszen 6.percben megszereztük a vezetést és rá 1percre újabb gólt szereztünk. Jól játszottunk. Az első félidőben 6 gólt sikerült szerezni. Második félidőt nyugodtabban kezdtük. Sok helyzetet alakítottunk ki. Ellenfelünknek egy távoli szabadrúgásból sikerült betalálni. Nekünk még 4-szer sikerült gólt lőni. Nem volt kérdés a 3pont sorsa. Gratulálok a csapatnak az első sikeres nagypályás győzelméhez.

 

Leány Regionális U-16 Dél-Nyugati csoport 5. forduló Szekszárdi UFC – FC Nagykanizsa 3 – 5 (0-1)

Összeállítás: Bogdán., Nagy J., Fülöp., Horváth Zs., Heiszter H., Marics M., Torma L., Kepe K., Matyók K., Gyergyák R., Németh B.

Gólszerzők: Fülöp J. (3), Heiszter H. (2)

Szollár Bernadett vezetőedző: Szekszárdra utaztunk nehéz mérkőzésre számítottuk, tavalyi U14-es bajnokságból ismertük a csapatot. Felkészültünk lányok mindent tudtak, hogy mit kell tenni a győzelemhez. Első félifődben mindkettő kapu előtt adódtak lehetőségek, de legnagyobb helyzeteket csapatunk alakította ki, amit nem sikerült értékesíteni. Félifő vége fele Nagy Jázmint buktatták a 16-os belül, amit Fülöp Jázmin értékesített. Így 0-1ás előnnyel mentünk a szünetre. Második félidőt kicsit lazábban kezdtük meg is lett az eredménye egyenlíteni tudott ellenfelünk. Amire középkezdésből reagáltunk is, egy szép támadásból Fülöp J. újabb találatával vezettünk 1-2. 58.percben Fülöp J. buktatták a 16-os belül, amit Heiszter H. magabiztosan végzett el 1-3. Kicsit megnyugodtunk, 2 góllal vezettünk. 61. perceben egy véleményes közvetett szabadrúgást végezhetett el ellenfelünk, amit értékesített egy szabálytalan góllal, de megadták 2-3. 10percel később a saját 16-on belül szabálytalankodtunk büntető 3-3. Az utolsó 5perc következett, ahol újabb 2 gól sikerült szerezni. Lányok megérdemelten győztek. Több kiemelkedő teljesítmény volt ezen a napon. Gratulálok a csapatnak.

 

Leány Regionális U-16 Dél-Nyugati csoport 7. forduló KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA – FC Nagykanizsa 1-2 (0-2)

Összeállítás: Bogdán., Nagy J., Fülöp., Horváth Zs., Heiszter H., Marics M., Torma L., Kepe K., Matyók K., Gyergyák R., Németh B.

Cserejátékos: Pór S.

Gólszerzők: Heiszter H. (2)

Szollár Bernadett vezetőedző: Nem ismertük ellenfelünket, csak az eddig lejátszott mérkőzéseiből gondoltuk, hogy hasonló erőket képvisel, mint a Mi csapatunk. Az első félidőben a mérkőzés elején Heiszeter H. futott el a védők mellett. Kapussal szemben már nem hibázott 0-1. Kaposvár csapata próbálkozott a mi térfelünkön ment a játék, de a védelmünkön nem tudtak átmenni. Félidő vége felé egy szép támadás végén Heiszter H. egy óriási gólt rúgott, védhetetlen 0-2. Második félidőben is a mi térfelünkön játszottunk. Jól védekeztünk Kaposvár próbálkozott, de csak 1 szabadrúgásból sikerült betalálni nekik. Helyzeteink ebben a félidőben is megvoltak. Amit nem sikerült értékesíteni. Küzdős mérkőzés volt. Megérdemelten győztünk. Gratulálok mindenkinek.