Az erőnléttel nem lehet baj, Hovánszky Ákos ismét kitett magáért

2024-02-14 Off By Németh Ferenc

18 nap múlva, a rekordhosszú téli szünet után folytatódik az NB III. Csapatunk gőzerővel készül, ahogy az a felkészülési eredményeken és a cikkben szereplő képeken is jól látszik. Nem árt ismételni: az eddigi hat mérkőzésből mind a hatot hozta az együttesünk. Előzetesen a mögöttünk hagyott két hetet szánta a stáb a felkészülés legkeményebb időszakának, a team azonban úgy döntött, hogy sokat még ezen a héten sem ereszt a gyeplőn. Éppen ezért Hovánszky Ákos, erőnléti edzőnk a szertárunk szinte összes elemét bevetette a mai délelőtti tréningen, ahol a dinamikus, láberőfejlesztés került előtérbe. A srácok nagyon hálásak voltak érte :).

A mai munkát is egy 4 a 4 elleni minitorna zárta. A győztes formáció ezúttal a következő volt: Bence Szilárd, Józsa Ádám, Szilágyi Adrián és Szökrönyös Dániel. Betegség miatt a mai edzést Major Ernő, János Norbi, Hajnal Gergő, valamint a csapat masszőre, Brecknerné Págyor Marianna kihagyta, nekik mielőbbi jobbulást kívánunk.

Szombaton ismét felkészülési meccs vár a Kanizsára, méghozzá Szombathelyen, az NB III-ban szereplő Haladás VSE ellen. Az előzetesen megjelölt időponthoz képest egy órával később, délben kezdenek a srácok a vasi megyeszékhelyen.